Pro Volei Botoşani - SCM U. Craiova 1-3

Pro Volei Botoşani - SCM U. Craiova 1-3

 ÃŽnvinse pe propriul teren. Echipa feminină Pro Volei BotoÅŸani a pierdut sâmbătă, în cea de a doua etapă a ligii secunde pe propriul teren în faÅ£a principalei candidate la promovare SCM U Craiova.  

 

După victoria din prima etapă de la Focşani, Pro Volei Botoşani a pierdut sâmbătă pe teren propriu în faţa formaţiei SCM U. Craiova, cea care este principala candidată la promovarea în primul eşalon. Botoşănencele au început destul de bine partida şi s-au impus în primul set cu scorul de 25-16, rezultat dătător de speranţe. În setul doi, mult mai experimentatele voleibaliste craiovene, au intrat mult mai decise şi au reuşit să câştige fără prea mari probleme, egalând situaţia la seturi. Cu un avantaj net în ceea ce priveşte talia şi cu o experienţă superioară, oltencele au reuşit să se impună şi în seturile trei şi patru cu 25-23 şi 25-22, chiar dacă elevele lui Stelian Ghiţun au avut o prestaţie bună. Astfel, Pro Volei Botoşani înregistrează prima înfrângere din acest sezon în care şi-a propus terminarea campionatului pe unul din primele două locuri. Stelian Ghiţun, antrenorul formaţiei botoşănene a spus că în partida de sâmbătă, diferenţa a făcut-o talia şi experienţa jucătoarelor craiovene şi consideră că Pro Volei a întâlnit prea devreme această echipă, pentru a avea şanse. `A fost un meci greu pentru noi, deoarece am întâlnit o echipă ce trage la promovare în prima ligă. Ne-am dorit să obţinem victoria, dar am fost depăşiţi de o echipă superioară în ceea ce priveşte talia şi experienţa. Am avut mari probleme pe faza de atac, deoarece adversarele au avut un blocaj foarte bun şi nu ne-au lăsat prea multe culoare. Ne-am întâlnit prea devreme cu Craiova ca să avem şanse să câştigăm`, a spus Stelian Ghiţun, care a adăugat că echipa pe care o pregăteşte nu este încă omogenă. `Mai avem mult de lucrat şi în special la omogenizare. Din păcate avem probleme în ceea ce priveşte talia şi cel puţin pe moment nu avem ce face. De asemenea, încă suntem deficitari pe două posturi unde nu avem prea multe soluţii`, a adăugat tehnicianul botoşănean.

Adversar accesibil

Etapa viitoare Pro Volei Botoşani, va întâlni în deplasare formaţia LPS CSU Piteşti, o echipă accesibilă în opinia tehnicianului botoşănean care îşi propune câştigarea partidei. `Mergem la Piteşti să câştigăm. Din informaţiile pe care le am, cei de la Piteşti au o echipă cu multe junioare şi consider că avem prima şansă. Ne dorim să obţinem victoria pentru a rămâne în cărţi`, a conchis Stelian Ghiţun.       

Meciurile de acasă se vor juca tot la Pedagogic

Sala Liceului Gh. Asachi este în continuare imposibil de utilizat cu toate că este net superioară celei de la Colegiul Naţional Nicolae Iorga, deoarece nu dispune de toate utilităţile necesare. Cătălin Buhăianu, conducătorul echipei Pro Volei Botoşani a spus că a avut discuţii cu edilii municipiului şi a primit promisiuni că problema acestei săli va fi rezolvată. `Deocamdată în ceea ce priveşte sala de la Asachi, nu ştim absolut nimic deoarece nu are curent electric şi gaz. Am avut o discuţie cu domnul viceprimar Eram şi am primit promisiuni că se va rezolva în scurt timp şi această problemă. După părerea mea, cum s-au băgat atâtea miliarde de lei în stadion s-ar putea rezolva şi terminarea sălii pentru putea beneficia de condiţii mult mai bune. În primul rând, am putea avea spectatori la meciurile de acasă`, a declarat Cătălin Buhăianu. (S.B.)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
700

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
234

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
187

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...