Primul meci al FC Botoşani în Play-out- luni, pe Municipal

FC Botoşani debutează în Play-out de pe locul III, în meciul cu Concordia Chiajna, ce va avea loc luni, pe Municipal.

Primul meci al FC Botoşani în Play-out- luni, pe Municipal

Cu 18 puncte şi cu regretul că nu a ajuns în Play-off, FC Botoşani este obligată la un parcurs bun în cea de-a doua jumătate a clasamentului general. În conferinţa de presă anterioară meciului, antrenorul Liviu Ciobotariu a declarat că adversara din primul meci în Play-out a făcut schimbări importante, atât în componenţa echipei cât şi în stilul de joc.

"Începe un nou campionat pentru noi, un Play-out foarte disputat cu echipe foarte bune cu echipe echilibrate valoric. Ne așteaptă o partidă dificilă cu o echipă schimbată față de ultimul meci pe care noi l-am disputat cu ei, trebuie să începem cu dreptul, îmi doresc foarte mult victoria atât eu cât și jucătorii, vrem să acumulăm puncte pentru că avantajul pe care îl avem este fragil. Am discutat cu jucătorii, suntem conștienți că nu ne va fi ușor, totul va depinde numai de noi", susţine Liviu Ciobotariu.

Laurențiu Buș este convins că echipa sa va lupta în fiecare an să ajungă în Play-off.

"Când am venit la Botoșani, am venit cu sufletul și nici un moment nu mă gândesc că am lăsat Play-off-ul pe Playout. Din vară va fi un nou campionat și cred că o să ajungem și noi în Play-off. Ne-am mai destins, am fost foarte afectați pentru acest insucces mai ales că aveam nevoie și de un egal, dar trebuie să trecem peste, vine un nou meci in care poți arăta că a fost un accident și asta încercăm să facem în etapele care urmează. Chiajna a schimbat sistemul, antrenorul, jucătorii, toate meciurile din Play-out vor fi grele. Suntem o echipă care ne place să atacăm, să jucăm fotbal, avem dificultăți cu echipe care se pun pe două linii, dar cred că și ei vor încerca să joace pentru că au puține puncte și trebuie să iasă de acolo", a explicat atacantul.

Portarul Eduard Pap consideră că situaţia va fi dramatică dacă, pe lângă ratarea Play-off-ului, meciul de luni nu se va încheia cu victoria FC Botoşani.

"Dacă Doamne ferește! nu începem cu o victorie luni, coroborat și cu pierderea Playoff-ului nu o sa fie ok. Am fost al doilea an la rând la un pas de Playoff așa că nu este vorba de retrogradare, doar că trebuie să fim foarte atenți, concentrați 100% pe orice joc. Am demonstrat că putem, suntem o echipă cu lot valoros, doar de noi depinde. Eu cred că anul trecut am pierdut mai dramatic Play-off-ul decât anul acesta. Dacă ne aducem aminte aveam opt puncte și toată lumea spunea că suntem în Play-off și am pierdut. Vrem ca suporterii să fie alături de noi pentru că una este când joci cu ei în spate încurajându-te și alta este când încep să te înjure", a spus Eduard Pap.

Meciul va începe la ora 17:30, pe Municipalul botoşănean.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziția de grafică ”Biserici şi mănăstiri din Moldova medievală” va fi vernisată la Memorialul Ipotești!

astăzi, 12:28
5

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii Mihai Eminescu, instituție din subordinea Consiliului Județean Botoșani, vă invită luni, 22 aprilie 2024, ora 12:00, la vernisajul expozi...

A plătit 2.000 de lei după ce a refuzat să achite taxa pentru toaletă într-o autogară din Botoșani!

astăzi, 11:46
112

Deoarece apelantul reclama producerea unei stări conflictuale, operatorul 112 a direcționat un echipaj de jandarmerie în vederea aplanării acesteia și luării măsurilor legale.Jandarmii...

Un nou proiect transfrontalier pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 11:43
80

Consiliul Județean Botoșani a depus spre finanțare europeană un nou proiect transfrontalier, Este vorba de proiectul „Creșterea absorbției fondurilor UE prin consolidarea capacității ins...