Primăria va trebui să investească aproape 100.000 de euro în stadionul Municipal

Primăria va trebui să investească aproape 100.000 de euro în stadionul Municipal
Pentru meciul de tineret dintre România şi Insulele Feroe stadionul Municipal va trebui să aibă o nouă tabelă de marcaj, un sistem de sonorizare modern şi un sistem video.

Reprezentantul Comisiei de Licenţiere a Federaţiei Române de Fotbal care a venit la Botoşani pentru a inspecta stadionul Municipal înaintea meciului de tineret dintre România şi Insulele Feroe a cerut reprezentanţilor primăriei să efectueze în scurt timp o serie de lucrări.

Sunt vreo 20 de puncte trecute pe listă de reprezentantul Federaţiei Române de Fotbal. Acum trebuie să vedem cum putem îndeplini aceste cerinţe. În primul rând mai trebuie să montăm vreo 300 de scaune, trebuie să vopsim peluzele, să igenizăm vestiarele şi mă mai montăm grupuri sanitare şi duşuri, să montăm un sistem de sonorizare şi unul de supraveghere video. În plus trebuie schimbată tabela de marcaj. Toate acestea costă destul de mulţi bani iar timpul este scurt, a spus Eugen Ţurcanu, directul Serviciului de Administrare a Bazelor Sportive.

Dacă vom reuşi să facem toate acestea stadionul Municipal va îndeplini condiţiile pentru organizarea meciurilor de liga I, a mai spus Ţurcanu.

Reprezentanţii primăriei spun că se vor găsi bani pentru realizarea tuturor lucrurilor solicitate de către reprezentantul comisiei de licenţiere a FRF. Avem nişte bani în buget şi dacă va mai trebui vom aloca o sumă suplimentară pentru a îndeplini în mare parte condiţiile impuse de federaţie pentru disputarea acestui joc, a spus primarul Cătălin Flutur.

Tabela de marcaj va fi împrumutată

Din cauza costurilor foarte mari, reprezentanţii primăriei se gândesc să nu mai achiziţioneze o tabelă de marcaj ci să împrumute de la o firmă specializată. Deocamdată nu ştim dacă vom cumpăra sau nu o tabelă de marcaj. E posibil să împrumutăm una pentru acest meci. De asemenea putem cumpăra o tabelă la mâna a doua care nu este foarte performantă dar care costă 7.000-8.000 de euro, a mai precizat Cătălin Flutur.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
45

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...

Mailat, eroul de pe Municipal: ”Știu cât muncesc și cât de mult îmi doresc să salvez echipa de la retrogradare!”

astăzi, 10:14
140

Meciul a fost marcat de autogolul lui Gabriel de Moura în minutul 13, care a deschis scorul în favoarea echipei moldovene.În timp ce pentru Dinamo, Astrit Slemani a reușit să e...

Triumf botoșănean în Polonia: Trofeul festivalului și Premiul pentru cea mai bună actriță! (Foto)

astăzi, 09:54
79

Teatrul Pentru Copii și Tineret „Vasilache” (Studioul de Teatru pentru Tineret) a participat în această perioadă la Festivalul Internațional de Teatru Sitfy Polonia.Aflat la ...