Primaria Municipiului Botosani organizeaza campionatul de fotbal "Descopera Talente". Inscrieri pana pe 15 iulie. Vezi regulamentul!

Primaria Municipiului Botosani organizeaza campionatul de fotbal "Descopera Talente". Inscrieri pana pe 15 iulie. Vezi regulamentul!
Primaria Municipiului Botosani, primar Catalin Mugurel Flutur, viceprimar Florin Ioan Ghiorghita, Directia de Servicii Publice, Sport si Agrement Botosani, director Eugen Turcanu, cu sprijinul Asociatiei Judetene de Fotbal (A.J.F.) Botosani, organizeaza Campionatul DESCOPERA TALENTE pe teren cu iarba naturala.

Inscrierile se fac gratis la Sala Polivalenta "Elisabeta Lipa" pana pe 15 iulie 2011, urmand ca meciurile se se desfasoare incepand de luni, 18 iulie, pe terenurile de la Mecanex, Victoria si baza sportiva Dinamo din Parcul Mihai Eminescu.

Pentru mai multe detalii precum si REGULAMENTUL campionatului, APASA AICI!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoşăneni obligaţi la plata a mii de lei către o firmă anchetată penal pentru încasarea ilegală a unor servicii medicale!

astăzi, 17:05
955

O mare corporație franțuzească, Air Liquide Vitalaire, este cercetată de un an și două luni pentru evaziune fiscală și pentru escrocherii în instanță la adresa a mii de pacienți depen...

O nouă atenționare de la meteorologi: Lapoviță, ninsoare și vânt!

astăzi, 16:37
722

În intervalul 19 ianuarie, ora 20.00-20 ianuarie, ora 08.00, se vor semnala ninsori local însemnate cantitativ la munte, predominant ninsori în Maramureș și Transilvania, prec...

Un judecător botoşănean părăseşte sistemul. Preşedintele României a semnat decretul de pensionare

astăzi, 15:57
582

Este vorba despre Lilioara Toporăscu, care a depus la finele anului trecut cererea de pensionare la Consiliul Superior al Magistraturii.Judecătorul cu grad de Curte de Apel a activat iniţi...