Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in optimile de finala de la Australian Open

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in optimile de finala de la Australian Open

Simona Halep a oferit deja o prima reactie dupa calificarea in optimile de finala de la Australian Open, dupa ce a oferit un meci perfect in fata lui Venus Williams, de 7 ori campioana in turneele de Mare Slem.

Lidera mondiala WTA s-a impus cu 6-2, 6-3, la capatul unei partide dominate autoritar, in care ne-am adus cu totii aminte de sportiva care domina acest circuit mondial WTA in 2018.

"A fost un meci foarte bun, am jucat cel mai bun tenis al meu de pana acum in acest an. E o mare provocare sa joc cu surorile Williams, am incercat sa ma motivez suplimentar, ma bucur ca mi-a iesit. Intr-un fel este greu sa joci si cu Venus si cu Serena una dupa alta, ambele sunt mari campioane, incerc insa sa raman concentrata pe ce am de facut, e o mare provocare runda viitoare jocul cu Serena, incerc sa ma bucur de moment si sa dau tot ce pot.

Cu siguranta am nevoie de un antrenor, nu conteaza ca am reusit aceste victorii, ma voi gandi cu siguranta la acest aspect dupa acest turneu, ma bucur de moment acum si voi da totul la fiecare meci", au fost vorbele Simonei Halep, dupa joc, la microfonul EuroSport, potrivit ziare.com.

Simona Halep va evolua luni in partida cu Serena Williams, acesta fiind al 10-lea episod al intalnirilor directe intre cele doua tenismene.

Serena este acum pe locul 16 WTA, avand 23 de titluri de Mare Slem in palmares.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Procurorii Anticorupție au plecat la Suceava cu tot cu directoarea de la Mavromati! (Foto, Video)

astăzi, 12:30
105

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție au ieșit însoțiți de Monica Adăscăliței, actualul manager al Spitalului Mavromati.Monica Adăscăliței a urcat în mașina Jandarmerie...

Actorii botoșăneni care au călcat pe covorul roșu de la Cannes revin în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:55
85

Comunitatea Rușilor Lipoveni din Botoșani, împreună cu Uniunea Armenilor din România - sucursala Botoșani, invită publicul pe 24 martie, la ora 12.30, în Sala “Eminescu&rd...

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
130

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...