Prima etapa a returului Ligii a IV-a a inceput in FORTA la Comisia de Disciplina: jucatori, oficiali si un arbitru au fost suspendati

Prima etapa a returului Ligii a IV-a a inceput in FORTA la Comisia de Disciplina: jucatori, oficiali si un arbitru au fost suspendati
Asa cum au anuntat inaintea startului returului Liga a IV-a, noua conducere a Asociatiei Judetene de Fotbal nu iarta greselile facute de jucatori, oficiale si chiar arbitri.

Astfel Comisia de Disciplina din cadrul AJF Botosani intrunita la data de 19 martie 2015, in urma deliberarii a luat urmatoarele masuri:

1. Jucatorul Nicu Lucian de la echipa C.S.S. Botosani se suspenda una etapa conform Regulamentului Disciplinar art.63,alin.1,lit.e) - oprirea unei ocazii clare de a marca.

2. Jucatorul Galan Andrei de la echipa A.S. 2000 Bucecea se suspenda una etapa conform Regulamentului Disciplinar art.63,alin.1,lit.g) - cumul de cartonase galbene si primeste penalitate sportiva in valoare de 30 lei conform art.44 63.2.1.

3. Jucatorul Diplas Emil de la echipa Prosport Vf. Campului se suspenda pe o durata de 8 luni si o penalitate sportiva in suma de 200 lei conform Regulamentului Disciplinar art.65,lit.e) coroborat cu art.55 65.e).

4. Delegatul echipei Prosport Vf. Campului -Bezercu Dan- se sanctioneaza cu suspendare pe patru etape si o penalitate sportiva de 50 lei conform dispozitiilor art.65,lit.a) coroborat cu art 51 65.a) din Regulamentul Disciplinar.

5. Presedintele echipei C.S. Sanatatea Darabani -Floria Vasile- este suspendat pentru patru etape si primeste o penalitate sportiva de 50 lei, conform dispozitiilor art.65,lit.a) coroborat cu art 51 65.a) din Regulamentul Disciplinar.

6. Antrenorul echipei A.S. Sportivul Trusesti - Ciomaga Dumitru- se suspenda pentru doua etape si primeste o penalitate sportiva de 50 lei conform dispozitiilor art.53,alin.1, coroborat cu art.23 53.2.a) din Regulamentul Disciplinar.

7. Echipa C.S. Sanatatea Darabani primeste penalitate sportiva in valoare de 50 lei pentru comportare neregulamentara (5 jucatori avertizati intr-un joc) conform art.72.78.a) din Regulamentului Disciplinar.

Masurile luate pot fi atacate cu apel in termen de 5 zile de la luarea la cunostinta conf.art.117, pct.5 din Regulamentul Disciplinar.

Nu doar jucatorii si oficialii au fost suspendati, ci si un arbitru, care a fost retinut de la delegari. Comisia de Disciplina din cadrul CJA Botosani, in urma deliberarii a luat urmatoarea masura:

1. Arbitrul Jijiie Bogdan Petrut a fost suspendat pentru 5 etape conform Regulamentului Disciplinar al arbitrilor - art. 98.2.2.d - in urma raportului de observare intocmit la jocul Prosport Vf. Campului & ACS Transdor Tudora, disputat la data de 15.03.2015.

Masura luata poate fi atacata la Comisia de Apel din cadrul CJA Botosani in termen de 5 zile de la luarea la cunostinta.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

astăzi, 10:51
6

Tribunalul Botoșani înștiințează candidații care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, dar și pentru consilieri...

Poeți în dialog la Memorialul Ipotești: Paul Aretzu – Dumitru Augustin Doman

astăzi, 10:36
11

Pentru lecturi și discuții, sunt invitați poeții Paul Aretzu și Dumitru Augustin Doman. Evenimentul va avea loc marți, 23 aprilie 2024, începând cu ora 10.00, la Colegiul Național &...

Au început înscrierile pentru admiterea în școlile care pregătesc polițiștii din penitenciare! (foto)

astăzi, 10:17
63

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) anunță că au început înscrierile pentru admiterea în unitățile de învățământ care pregătesc personalul din sis...