Premiul pentru Promovarea Olimpismului 2016 a ajuns la Botoșani! FOTO

Premiul pentru Promovarea Olimpismului 2016 a ajuns la Botoșani! FOTO

În cadrul ședintei anuale privind Programul național de educație olimpică prin sport, în cadrul voluntariatului olimpic, organizată de Comitetul Olimpic si Sportiv Român (COSR) prin Academia Olimpică Română (A.O.R), cu sprijinul Solidarității Olimpice (departament în cadrul Comitetului Internațional Olimpic care a încurajat și susținut financiar desfașurarea reuniunii), care a avut loc în perioada 3-6 august 2017 la Complexul Olimpic “Sydney 2000” de la Izvorani, s-au acordat doua premii - Pentru Promovarea Olimpismului 2016.

Din partea A.O.R Botosani, Elena Alecsa, directorul filialei, a declarat: „Suntem onorați că eforturile noastre au fost remarcate. Nu mai este un secret pentru nimeni ca mișcarea olimpică din județul Botoșani este foarte puternică, acțiunile noastre desfășurându-se la nivel de școli generale si licee, inclusiv cele pentru persoanele cu dizabilitați. De asemenea, promovăm ideile olimpice chiar și în gradinițele de la sate. Acest premiu ne motivează și ne dorim ca și anul viitor să fim primii în domeniu, deși știm ca nu va fi ușor”.

Prof. Elea Alecsa a precizat că dedică acest premiu colegilor de la D.J.S.T Botoșani, I.S.J Botoșani, Liceul Tehnologic Special "Sf.Stelian", Liceul Tehnologic "Alexandru Vlahuță" Șendriceni, Asociația "Down Activ" Moldova Botoșani, Asociația "Ne trebuie Speranță" Botoșani, Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională "Lucie Lecomte" Botoșani, precum si voluntarilor.
           
Din partea D.J.S.T Botoșani, s-a oferit o cupă și medalii celor din conducerea A.O.R. Directorul filialei Botoșani a oferit calendare și semne de carte (cu activitățile cercului olimpic ) concepute de elevul Vasilica Dragoș, clasa a XI-a B de la Colegiul Național "A.T. Laurian" Botoșani.

ECHIPA A.O.R BOTOȘANI:

Director  A.O.R filiala Botoșani - profesor Alecsa Elena, Colegiul Național  "August Treboniu Laurian" Botoșani;
Secretar  A.O.R filiala  Botoșani-profesor Socianu Carmen-Elena , Scoala Gimnazială Nr. 11 , Botoșani ;
Membrii A.O.R filiala Botoșani- prof.Grunzac Talida- Elena, Colegiul Național  "August Treboniu Laurian" Botosani, profesor  Budăi Ungureanu Simona- Catalina, Școala Generală Nr. 8 "Elena Rares" Botoșani, profesor Pricop Mihai Marius, Școala Gimnaziala Nr.1 , Saveni, județul Botoșani.





 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

De la suflet la suflet! - FOTO

Joi, 3 Martie 2011
151

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
3

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
36

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
201

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...