Premierea sportivilor „Real“ și „Cupa Bolintin“ - FOTO
SPORT

Începutul lunii decembrie a marcat CS Real Taekwondo Team Botoșani cu două evenimente importante, respectiv participarea la ultimul concurs al acestui an competițional 2016 la disciplina sportivă olimpică taekwondo WTF și premierea tuturor sportivilor și a primilor 10 sportivi clasați în acest an.

Premierea sportivilor „Real“ și „Cupa Bolintin“ - FOTO

Astfel, la data de 03 decembrie 2016 s-a desfășurat, la Sala de Sport din Bolintin Vale - Giurgiu, Competiția națională Trofeul „Bolintin Vale“ la kyeorugi (luptă) și speed kick (lovituri viteză) la care au participat peste 250 de sportivi de la peste 15 de cluburi de profil din țară. CS Real Taekwondo Team Botoșani a fost reprezentat de 12 sportivi care au obținut 20 medalii individuale. La Clasamentul general pe echipe clubul a obținut locul II, la Clasamentul general juniori mici - locul I și la Clasamentul general copii - locul III.

Medaliații cu aur: Marin Bianca, Grădinaru Adina, Vamanu Andrei Marius, Șocarici Darius, Giurgiu Teodora, Radiș Andy Eduard (2 medalii), Toma Denis, Andrei Octavian, Marin Răzvan, Giurgiu Teodora;

Medaliați cu argint: Marin Răzvan, Iacob Iustina, Rebenciuc Sebastian;

Medaliați cu bronz: Nistoroaia Paul, Grădinaru Adina, Iacob Iustina, Rebenciuc Sebastian, Andrei Octavian George, Toma Denis.

La data de 6 decembrie a avut loc cel mai important eveniment de sfârșit de an pentru sportivii noștri - Festivitatea de premiere. Aceasta s-a desfășurat la sala de sport „Voința“ din Botoșani la care au fost prezenți sportivii din Botoșani și Ștefănești alături de părinții acestora.

În deschidere, președintele și antrenorul CS Real Taekwondo Team Botoșani Nicolae Pasniciuc, centură neagră 3 DAN, a subliniat importanța susținerii sportivilor de către părinți și a sprijinului financiar prin proiectul de finanțare neramburabilă cu Consiliului Județean Botoșani, care au dus la depășirea nivelului de performanță de anul trecut. În anul acesta sportivii au obținut 458 de medalii individuale (aur, argint și broz), cu 123 de medalii mai multe față de anul precedent. Prin aceste reușite individuale clubul a obținut 19 trofee de aur, un trofeu de argint, unul de broz și un loc IV și a rămas, pentru al doilea an consecutiv, pe prima poziție a Clasamentului general pe echipe la taekwondo WTF, la nivel național.

Pentru început au fost premiați cu trofee și diplome părinții care au susținut clubul și au contribuit la obținerea acestor rezultate. Părinții sportivilor au mulțumit deasemenea președintelui și antrenorului clubului Nicolae Pasniciuc, înmânând acestuia Diploma de excelență „pentru rezultatele excepționale pe care le-a adus clubului, pentru perseverența în sprijinirea și motivarea sportivilor de a aduce performanță, pentru organizarea timp de aproape 11 ani a unui număr record de competiții și pentru marea familie `Real` pe care a creat-o.“

A urmat premierea celor peste 70 de sportivi membrii ai clubului cu un trofeu și o diplomă pentru promovarea taekwondoului WTF botoșănean și pentru rezultatele obținute în anul competițional 2016. La ultimele trei competiții, sportivii care au obținut medalia de aur au fost premiați și în bani.

În urma calculelor punctajelor funcție de numărul medaliilor câștigate la kyeorugi (luptă) de către sportivi în anul competițional 2016 la taekwondo WTF, s-a realizat clasamentul primilor 10 sportivi ai clubului. Astfel au fost premiați cu un trofeu și o diplomă următorii sportivi: Marin Bianca Andreea - locul 1, Radiș Andy Eduard - locul 2, Grădinaru Adina - locul 3, Vamanu Andrei Marius - locul 4, Breșug Iriciuc Anastasia - locul 5, Ivanov Ștefan - locul 6, Giurgiu Teodora - locul 7, Marin Răzvan - locul 8, Buzuc Denis - locul 9, Șocarici Darius - locul 10. Primii trei clasați au fost recompensați și cu câte un set de echipament de protecție specific acestei discipline sportive.

Spre finalul evenimentului toții sportivii au primit câte un pachet cu dulciuri de la Moș` Nicolae.

A fost un an foarte bogat în evenimente sportive specifice taekwondoului WTF. Am participat la competiții și campionate naționale și internaționale la care sportivii au dat dovadă de dăruire în practicarea acestei discipline sportive. În acest an am reușit să depășim performanța de anul trecut, ca urmare a rezultatelor deosebite obținute de sportivii noștri.

Suntem în perioada în care am schimbat generația, clubul nostru având mulți sportivi care sunt la început de drum în această disciplină sportivă. Ne propunem ca pe anul viitor să participăm la un număr cât mai mare de competiții, să urmăm același nivel ascendent de performanță și să ne clasăm pentru al treilea an consecutiv pe prima poziție în Clasamentul general pe echipe.

Nu ne-am oprit aici, antrenamentele continuă până la data de 17 decembrie și ne pregătim pentru stagiul de iarnă care va avea loc în luna februarie. Urez sportivilor și părinților un sfârșit de an fericit și le mulțumesc pentru participarea activă de care au dat dovadă anul acesta.“ ne-a precizat Nicolae Pasniciuc

Aceste două evenimente, Competiția națională Trofeul „Bolintin Vale“ la Taekwondo WTF și Premierea sportivilor și a primilor 10 sportivi fac parte din proiectul de finanțare neramburabilă cu Consiliului Județean Botoșani „Educație și sănătate prin Taekwondo WTF - disciplină sportivă olimpică în județul Botoșani“.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Ionuț Tăbultoc

O tanara din Botosani are nevoie de ajutorul nostru pentru a invinge cancerul! FOTO

Luni, 16 Octombrie 2017
15690

Totul a inceput in luna mai a acestui an, atunci cand fata cu ochii caprui a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente Botosani cu senzatie de sufocare si cu dureri in piept si in spate. Peste doar o luna ...

FC Botosani obtine un punct important pe terenul celor de la CFR Cluj! Penalty neacordat la Morutan!

Duminică, 15 Octombrie 2017
983

Desi clujenii au dominat partida si au avut cateva ocazii de gol, botosanenii puteau pleca cu 3 puncte de la Cluj, asta daca centralul Istvan Kovacs dicta penalty la un fault in careu asupra lui Morut...

FC Botosani joaca astazi impotriva celor de la CFR Cluj!

Duminică, 15 Octombrie 2017
485

Partida va fi condusa de arbitrul Istvan Kovacs din Satu Mare, ajutat de asistentii Vasile Marinescu si Ovidiu Artene. Botosanenii ocupa locul 5 in Liga 1, cu 23 de puncte, in timp ce clujenii sunt li...