Premii internaționale pentru sportivii Taekwondo ai Clubului din Botoșani

Premii internaționale pentru sportivii Taekwondo ai Clubului din Botoșani

În perioada 16 - 17 noiembrie s-a desfășurat, în municipiul Iași, a XX-a ediție a Cupei României la Taekwondo WT. Acest turneu a adunat la start 550 de sportivi de la peste 40 de cluburi de profil. În acest an au fost invitate cluburi din fostele teritorii românești din Republica Moldova și Ucraina, între care și Clubul Sportiv din Botoșani.

Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a participat cu un lot de 35 de sportivi la clasele A (avansați) și B (începători), reușind să obțină 37 de medalii, din care 4 de aur, 16 de argint și 17 de bronz care au dus la obținerea Locului II la categoria Juniori mici și Locul V în Clasamentul General al Cluburilor.

Clubul Sportiv Botoșani – secția de Taekwondo WT a participat cu un lot de 13 sportivi doar la clasa A (avansați), obținând 17 medalii, din care 7 de aur, 4 de argint și 6 de bronz care au dus la obținerea Locului II la categoria Juniori, Locului I la categoria Seniori și Locul II în Clasamentul General al Cluburilor.

Medaliații sunt următorii :

AS Brilliant Taekwondo Sporting Club:

Locul 1 : Sabina Bursuc, Delia Burlacu, Alexandru Agache și Bianca Costic

Locul 2 : Daria Vartolomei, Iosua Pavăl, Salome Pavăl, Rebeca Rădăuceanu, Olivia Rădăuceanu, Mario Cojocariu, Richard Chelariu, Florin Racleș, Ioana Pavăl, Erik Brumari, Cosmin Ciobanu, Alexandra Agache, Gabriel Aghițoaie, Antonio Florea și Beatrice Bostan.

Locul 3 : Liviu Florea (2 medalii), Miruna Aniculăesa, Andrei Corduneanu, Octavian Budacă, David Coșarcă, Alexandru Fusa, Sebastian Amariei, Patrik Brumari, Sara Chirieac, Petrică Burlacu, Robert Cervicescu, Mihai Tudosan, Gabriel Aghițoaie, Robert Anuța, Erika Iroveanu și Alexandra Moiseiof.

Clubul Sportiv Botoșani:

Locul 1 : Mario Tofan (2 medalii), George Hobjilă, Diana Matei, Andreea Corduneanu, Andreea Ignat și Denis Matei.

Locul 2 : Gabriel Dîrvariu, Andrei Andruș, Andreea Corduneanu și Iustin Manciu.

Locul 3 : Ana Sănăuțanu (2 medalii), Cristian Senciuc (2 medalii), Andreea Ignat și Daniel Sîrghe.

În primul an de activitate, secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani a reușit performanțe deosebite dominând Campionatele Naționale și Cupa României, obținând medalii la Campionatul Balcanic și având 2 reprezentări la Campionatele Europene.

Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club se bucură de o extindere a propriilor secții având sportivi medaliați din localitatea Dumbrăveni (județul Suceava), din localitatea Săveni (județul Botoșani) și din cele 3 secții din municipiul Botoșani. Se urmărește extinderea și în alte localități pentru descoperirea viitorilor campioni.

“Sunt foarte bucuros că ne menținem în fiecare an în elita cluburilor de Taekwondo din România și că descoperim noi campioni. Doresc să îi felicit pe toți sportivii participanți la Cupa României pentru rezultatele obținute. Sunt niște rezultate muncite, aceștia făcând sacrificii pentru a se antrena corespunzător. Vreau să mulțumesc întregului staff tehnic, deoarece numai alături de o echipă poți avea asemenea rezultate constant. Totodată vreau să le mulțumesc tuturor partenerilor și colaboratorilor alături de care reușim să le oferim sportivilor noștri toate condițiile necesare performanţei sportive”

, a declarat Denis Paul Matei, antrenorul Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club și al secției de Taekwondo a Clubului Sportiv Botoșani, cu Centură neagră 4 Dan.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
11

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
24

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...

Află despre noutățile din industria SEO, îmbunătățește-ți cunoștințele și socializează cu oameni deosebiți din domeniu, SEO Vibes on Tour, București

astăzi, 14:42
57

SEO Vibes on Tour este un super eveniment special dedicat celor care pasionați de lumea SEO, iar scopul lui este de a aduce împreună specialiștii de SEO pentru a-și îmbunătăți cuno...