Premii importante pentru Denis Matei si Brilliant Taekwondo Sporting Club! FOTO
SPORT

     În acest weekend s-a desfășurat în municipiul București prima competiție din acest an, „Cupa Lifestyle” competiție puternică aflată la a V-a ediție, care a adunat la start 16 de cluburi cu peste 250 de participanți.  La această competiție Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a participat cu 16 sportivi la următoarele probe de concurs : Kyorugi (Luptă), Poomsae (Forme). 

Premii importante pentru Denis Matei si Brilliant Taekwondo Sporting Club! FOTO

     Botoșănenii au început anul în forță, cum nu se putea mai bine, această competiție evidențiind progresul continuu al acestor, obținând Locul I la Clasamentul General pe Echipe la Kyorugi (Luptă) – Clasa A (categoria de avansați) și Locul I la Clasamentul General pe Echipe la Poomsae (Forme), cu un număr mic de sportivi în comparație cu alte cluburi participante.

      Pe lângă acest rezultat major, aceștia au obținut și 4 trofee de „Cel mai bun sportiv” prin sportivii : Robert-Gabriel DÎRVARIU (la categoria Juniori mici Masculin), Andreea CORDUNEANU (la categoria Juniori mici Feminin), Andreea-Gabriela IGNAT (la categoria Cadeți feminin) și Diana-Nicola MATEI (la categoria Seniori feminin). Totodată, arbitrul anului 2016 a fost desemnat Denis-Paul MATEI.

     Toate aceste trofee nu ar fi putut fi posibile fără performanțele individuale ale sportivilor legitimați la Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club care au reușit să obțină 27 de medalii din care 14 de aur, 8 de argint și 5 de bronz, fiecare sportiv reușind să obțină cel puțin o medalie, după cum urmează :

      KYORUGI :
Locul I : Ana SĂNĂUȚANU, Robert-Gabriel DÎRVARIU, Andreea CORDUNEANU; Andrei-Alexandru ANDRUȘ, Andreea-Gabriela IGNAT, Diana-Nicola MATEI și Denis-Paul MATEI;
Locul II : Ioana-Maria PAVĂL, Mario-Alexandru COJOCARIU, Mario-Alexandru TOFAN și George HOBJILĂ;
Locul III : Florin RĂILEANU, Sidonia-Nicoleta PAVEL, Vasile-Ionuț SÂRBU și Florin SURUGIU;

      POOMSAE :
Locul I : Marian COJOCARIU, Mario-Alexandru COJOCARIU, Sidonia-Nicoleta PAVEL, Robert-Gabriel DÎRVARIU, Ana SĂNĂUȚANU, Andreea CORDUNEANU și Denis-Paul MATEI;
Locul II : George HOBJILĂ, Andreea-Gabriela IGNAT, Andrei-Alexandru ANDRUȘ și Diana-Nicola MATEI;
Locul III : Ioana-Maria PAVĂL;
     
      „Rezultatele au fost așteptate cu sufletul la gura după activitatea noastră sportivă întensivă din această pauză de iarnă. Suntem mândri de sportivii noștri, o parte dintre ei confirmând forma bună din anul anterior, iar ceilalți autodepășindu-se cu desăvârșire. Este foarte greu să menții rezultatele bune din anul anterior, ștacheta fiind foarte sus, Locul 2 în Clasamentul General pe anul 2016 la nivel de cluburi este un rezultat fantastic pentru tânăra noastră asociație, iar 2017 începe cum nu se poate mai bine, cu cele 2 locuri 1 la clasamentul general pe echipe și cu prezența sportivei Matei Diana Nicola în cadrul lotului național urmând a se deplasa la Slovenia Open – G1, în localitatea Maribor. ” a declarat președintele-instructor al Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI – 3 Dan.





 

 

Spune-ne opinia ta