Premieră pentru Moruțan, după ce l-a cumpărat FCSB. "Sper să fac un meci mare cu Dinamo!"

Premieră pentru Moruțan, după ce l-a cumpărat FCSB. "Sper să fac un meci mare cu Dinamo!"

După ce a fost cumpărat de FCSB în această iarnă, Olimpiu Moruțan nu a evoluat împotriva marii rivale a echipei roș-albastre, dar o va face în această seară, în duelul dintre FC Botoșani și Dinamo, programat la ora 20:45, în a doua rundă din play-off-ul Ligii 1.

Moruțan spune că este conștient că randamentul său din acest sezon nu a fost unul la care s-a așteptat, dar că va încerca să facă un meci mare chiar împotriva marii rivale a echipei roș-albastre, Dinamo, scrie digisport.ro.

 Moruțan a semnat cu FCSB în decembrie 2017, Gigi Becali plătind 700.000 de euro, dar ambele tabere au decis ca mijlocașul să rămână la FC Botosani până la finalul sezonului.

"Va fi un meci de luptă sâmbătă seară, vedeți și dumneavoastră cum e terenul, dar nu avem ce face. Favorită e Dinamo, una dintre cele mai bune echipe din România. Sper să joc cât pot de bine acum, cu Dinamo. Nu pot să zic că am o scădere de formă, am făcut două-trei partide sub așteptări, dar așa e în fotbal, ai zile bune și zile proaste. Am mai spus că nu o să mă menajez în această primăvară, o să-mi fac treaba cât pot eu de bine. Și visăm să câștigăm Cupa României, chiar dacă în semifinale am căzut cu Craiova", a spus Moruțan, într-o conferința de presă.

În total, Moruțan are două goluri și 4 assist-uri în cele 25 de etape desfășurate din actuala ediție a Ligii 1.

În momentul semnării contractului cu FCSB, Gigi Becali i-a fixat o clauză de reziliere de 70 de milioane de euro lui Moruțan. Jucătorul are interzis prin contract sa joace în întâlnirile dintre Botoșani și FCSB din acest play-off, mai scrie sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...