Popovici si colegii nu au reusit sa sparga zidul lui Pustai! A patra remiza alba din acest sezon! GALERIE FOTO
SPORT

Din cele 12 puncte puse in joc in intalnirile dintre FC Botosani si Gaz Metan Medias, cele doua formatii s-au ales cu doar cate 4 puncte fiecare si astazi pentru ca astazi s-a inregistrat al patrulea 0-0 consecutiv intre echipele care se cunosc foarte bine una pe alta.

Popovici si colegii nu au reusit sa sparga zidul lui Pustai! A patra remiza alba din acest sezon! GALERIE FOTO

Degeaba FC Botosani a avut o posesie de 58 %, degeaba au avut 9 ocazii de gol in acest meci, fata de doar 3 ale oaspetilor sau degeaba au trimis botosaneni 4 suturi pe spatiul portii, in timp ce mediesenii nu au fost stare sa trimite vreo minge pe poarta, pentru ca la final tot 0-0 a fost.

Cristi Pustai a venit la Botosani cu lectia invatata: NE APARAM SI NU LUAM GOL. In zadar s-au chinuit botosanenii sa desfara zidul Gazului. Popovici a fost primul care l-a luat la tinta pe Greab, in minutul 7, dupa care Elek a trimis mingea cu capul pe langa poarta, reusind sa-i irite pe fanii botosaneni. Roman a fost si el aproape de a inscrie, din lovitura libera, insa mingea trimisa spre vinclu a fost scoasa din corner de Greab.

Popovici a avut cea mai mare ocazie a primei l-a fentat pe Trtovac si a trimis la coltul lung, insa mingea a lovit bara, dupa care a ajuns la Elek, insa din nou varful botosanenilor a demonstrat ca nu merita sa joace la FC Botosani. Acelasi lucru a fost observat si de suporterii aflati in tribune, care i-au cerut jucatorului sa iasa de pe teren si sa lase locul altui jucator.

In repriza a doua tot botosanenii au controlul jocul si au avut din nou ocazii mari prin Popovici sau Golofca, insa scorul a ramas 0-0. Pe final de meci mediesenii au trimis si ei mingea in bara, la singura ocazie a lor din tot meciul.










































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
4

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...

Festivalului Filmului European ajunge la Botoșani (Cinema „Unirea”) în perioada 10-12 mai cu filme despre libertate!

astăzi, 20:00
25

Ediția a 28-a Festivalului Filmului European va debuta la București chiar de Ziua Europei, pe 9 mai și se va încheia la Chișinău, pe 8 iunie,Festivalul Filmului European este organizat ...

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
38

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...