Popovici, GOL cu dedicatie in cel mai bun meci al sau la FC Botosani! FOTO, VIDEO
SPORT

Popovici, GOL cu dedicatie in cel mai bun meci al sau la FC Botosani! FOTO, VIDEO

 Sergiu si iubita sa, Evelyne  facebook.com

FC Botosani a reusit sa castige intr-un mod categoric meciul disputat, sambata seara, impotriva echipei Pandurii Targu Jiu, cu scorul de 3-0, toate golurile fiind marcate de fundasi.

Cea de-a doua reusita i-a apartinut lui Sergiu Popovici, jucatorul adus de Cornel Sfaiter la Botosani, care nu a avut evolutii foarte bune pana la meciul cu Pandurii, atunci cand a facut cel mai bun joc al sau la FC Botosani.

Criticat de presa centrala dupa meciul cu FC Voluntari, Popovici nu a juca in partida cu Petrolul, insa a fost introdus pe teren in jocul de la Turnu-Severin, dupa ce Acsinte a fost suspendat, reusind sa marcheze primul sau gol in Liga 1.

Popovici a juca excelent cu Pandurii, facand faza defensiva cu precizie, dar mai ales cea ofensiva, luandu-i prin surprindere pe gorjeni. In minutul 28, Mihai Bordeianu a trimis o pasa lunga excelenta pana la Popovici, acesta a preluat mingea cu pieptul si a trimis-o la Hadnagy. Jucator cu experienta, Atti-GOL l-a pus pe pamant pe Filipetto, dupa care a sutat cu piciorul stang, insa Mingote a respins pana la Popovici, fundasul ramas singur in fata portii.

Imediat dupa ce a marcat Sergiu Popovici s-a dus in fata camerei de luat vederi si i-a dedicat reusita iubitei lui Evelyne, formand cu degetele o inima. "Pentru tine iubire!", au fost cuvintele lui Sergiu imediat dupa gol.

(sursa foto: captura Look TV)


(sursa foto: facebook.com)

"Sunt foarte fericit că am marcat și pentru cele trei puncte caștigate. Acum avem un moral bun pentru meciul cu CFR Cluj. Cred că e cea mai bună prestație a mea de la venirea la Botoșani", a spus Sergiu Popovii la finalul partidei cu Pandurii.

Inainte de gol fundasul stanga al botosanenilor a mai avut o ocazie de a marcat, insa Mingote a aparat excelent.

"Este un jucator pe care l-am urmarit foarte mult si despre care am avut referinte bune inainte sa-l aduc la Botosani. Este un baiat linistit, de mare caracter, care nu ne-a facut nicio problema si care isi vede de treaba lui. Sunt convins ca va avea ocazia sa arate ce poate.", spunea Cornel Sfaiter inaintea meciului cu Petrolul Ploiesti.

Sergiu Popovici are 22 de ani si a inceput fotbalul la LPS Banatul Timisoara. A mai evoluat pentru Flacara Faget, Vointa Sibiu, FC Vaslui si FC Clinceni.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
16

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
34

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
27

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...