Poli Iasi castiga derby-ul cu Medias, iar sambata primeste vizita Botosaniului!
SPORT

Poli Iași s-a impus cu 2-0 pe terenul lui Gaz Metan Mediaș și a trecut pe primul loc în play-out. A fost prima înfrângere din play-out pentru echipa antrenată de Cristi Pustai.

Poli Iasi castiga derby-ul cu Medias, iar sambata primeste vizita Botosaniului!

Gaz Metan a început în forță meciul, iar Buziuc a lovit bara în minutul 4, scrie gsp.ro. Medișenii au rămas în atac, însă Trtovac și Munteanu au fost opriți de paradele lui Grahovac. Contrar ritmului jocului, Poli Iași a deschis scorul chiar înainte de pauză, din penalty. Zaharia l-a faultat în careu pe Ștefănescu, iar Vasile Gheorghe l-a învins pe Greab de la 11 metri.

Gaz Metan a rămas echipa cu inițiativa și în partea secundă, când oamenii de atac trimiși în teren de Eugen Neagoe au ratat din toate pozițiile. Ocaziile s-au răzbunat pe final, iar Poli Iași a mai punctat o dată, cu cinci minute înainte de final, prin Ștefănescu.

Poli Iași a recuperat handicapul de trei puncte față de Gaz Metan, iar victoria îi propulsează pe ieșeni pe primul loc în play-out, la egalitate de puncte cu medieșenii.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
662

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
226

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
177

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...