Plamen Iliev vrea să rămână la FC Botoșani, însă oficialii se opun: "Nu se mai poate"
SPORT

Portarul bulgar al echipei FC Botosani, Plamen Iliev, si-a manifestat dorinta de a se desparti de formatia pregatita de Leo Grizavu inca de la finalul anului 2016, atunci cand a refuzat sa faca deplasarea la meciul cu Viitorul Constanta.

Plamen Iliev vrea să rămână la FC Botoșani, însă oficialii se opun: "Nu se mai poate"

Imediat dupa reunire, Iliev i-a anuntat pe oficialii botosaneni ca le va da un raspuns, cu privire la decizia sa finala, pe 30 ianuarie. Conducatorii clubului nu au dorit sa astepte, astfel ca l-au transferat pe Albetro Cobrea, de la Dinamo Bucuresti.

Acum, se pare ca portarul bulgar nu mai este atat de dornic de plecare, insa FC Botosani i-a transmis deja ca nu se va mai baza pe el in viitor, mai ales ca acesta se afla in ultimele 6 luni de contract.

"Am vorbit cu el si eu am incercat sa-i caut echipa. Am vorbit cu el luni si mai asteptam. I-am spus ca nu mai intra in vederile noastre si nici ale antrenorului, pentru ca daca el ne spunea atunci clar ca ramane pana in vara, noi nu mai cautam portar. Nu puteam sa stam pana pe 30 ianuarie si atunci el sa ne fi spus ca pleaca. El ar vrea sa mai ramana, dar i-am spus ca nu se poate sa ramana sub nicio forma. El daca era serios ne spunea clar: Da domnule, raman pana la vara aici. L-am intrebat de trei ori.", a declarat Cornel Sfaiter, presedintele FC Botosani.

 

Spune-ne opinia ta