Plamen Iliev, cu ochiul vânăt la conferinta de presa: "Este un moment bun pentru a bifa prima victorie". Ce spune despre fotbalul romanesc!

Plamen Iliev, cu ochiul vânăt la conferinta de presa: "Este un moment bun pentru a bifa prima victorie". Ce spune despre fotbalul romanesc!
Portarul bulgar al echipei FC Botosani, Plamen Iliev, a vorbit in cadrul unei conferinte despre meciul dintre botosaneni si FC Voluntari, echipa nou-promovata in Liga 1, dar si despre diferentele dintre fotbalul romanesc si cel bulgar.

"Este un moment bun pentru noi pentru a bifa prima victorie in Liga 1. Mergem sa Bucuresti sa ne aratam calitatile noastre. Am ceva probleme cu ochiul, dar sunt apt de joc. Cred ca nivelul fotbalului romanesc este peste cel bulgar.  Aici stadioanele sunt bune, terenurile de joc la fel, iar jucatorii sunt peste cei bulgari. Acum in Bulgaria sunt probleme cu banii, la fel ca peste tot. Cred ca FC Botosani ar fi pe locul 4 sau 5 in Bulgaria. Ludogorets este peste nivelul fotbalului bulgar, la fel si Litex, Levski. Acum TSKA a inceput in Liga a III-a, la fel si Lokomotiv Sofia si nu este tocmai bun pentru fotbalul bulgar, pentru ca sunt echipe cu multe titluri castigate.", a declarat Plamen Iliev.

Acesta spera ca in urma evolutiilor bune avute la FC Botosani va urma si o noua convocare la echipa nationala a Bulgariei.

"Daca voi juca bine aici poate voi fi sunat. Cu siguranta selectionerul ma urmareste si daca voi juca bine ma va chema la nationala.", a spus cel poreclit "Pantera", care a adaugat ca porecla i-a fost data de jurnalistii bulgari.

Iliev s-a accidentat usor la antrenamente si s-a ales cu ochiul drepta invinetit, insa este apt de joc pentru partida de vineri, de la ora 18:30 cu FC Voluntari.

 

Spune-ne opinia ta