Petre Grigoras s-a suparat pe arbitri, dupa infrangerea cu FC Botosani: "Diferenta a fost facuta de tusierul Slabu"

Petre Grigoras s-a suparat pe arbitri, dupa infrangerea cu FC Botosani: "Diferenta a fost facuta de tusierul Slabu"
Antrenorul celor de la Pandurii Targu Jiu, Petre Grigoras, a dat vina pe brigada de arbitri, dupa infrangerea suferita duminica, in fata celor de la FC Botosani.

"Grig" a spus ca diferenta a fost facuta de asistentul Slabu, care a anulat un penalty pentru gazde si a dat unul pentru oaspeti.

"85 de minute am dominat categoric aceasta partida, dar am pierdut! E un meci pe care nu trebuia sa-l pierdem! Nu mi se pare corect ca arbitru de centru sa dea penalty de la 6-7 metri si acesta sa fie anulat de un tusier aflat la 40 metri de faza. Diferenta a fost facuta de tusierul Slabu (Brasov), care probabil a avut “infrarosii de le-a vazut asa bine pe toate… In plus penalty-ul din final a fost acordat usor. Nu sunt suparat pe echipa mea, pentru ca a jucat si a dominat adversarul. Mai trebuie spus ca nu este normal ca actorii principali sa fie altii decat jucatorii. Sper sa se sesizeze cineva“, a declarat Petre Grigoras la Look TV.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin, candidat PSD la Consiliul Județean: „Voi continua programul de modernizare a drumurilor județene realizat de Doina Federovici”

astăzi, 10:56

Dezvoltarea infrastructurii rutiere județene a cunoscut un ritm fără precedent în mandatul de președinte al Consiliului Județean deținut de Doina Federovici. O treime din totalul drumurilo...

Cum a ajuns să fie ținut un spital nou-nouț din Botoșani cu lacătul pe ușă patru ani. A costat peste trei milioane de euro!

astăzi, 10:24
93

Spitalul de boli paliative din Botoșani, singura unitate spitalicească ridicată de la zero în ultimele trei decenii în județ, pentru care s-au plătit 3.2 milioane de euro, zace î...

Sirop de tuse pentru copii retras din farmacii! Toxina periculoasă pe care o conține!

astăzi, 09:30
146

Retragerea urmează unui raport al autorităţii de reglementare din Nigeria, de miercuri, care a detectat pentru prima dată toxina într-un lot de sirop pentru copii Benylin.Autoritatea de ...