Petre Grigoraş: "A fost o lecţie pe care o privim cu demnitate"

Petre Grigoraş: "A fost o lecţie pe care o privim cu demnitate"
Antrenorul principal al formatiei ACS Poli Timisoara, Petre Grigoras, a declarat la finalul partidei pierdute cu FC Botosani, scor 6-1, ca modul cum au abordat jucatorii botosaneni meciul este o lectie pentru elevii sai.

Grigoras a mai precizat ca aceasta infrangere este una dureroasa, mai ales ca FC Botosani s-a distantat in clasament de Timisoara.

"Daruirea si devotamentul celor de la Botosani a fost o lectie predata noua, mai ales in partea a doua. Am iesit de pe teren la pauza ca si cum am fi fost multumiti cu acel 1-1. Am facut niste greseli copilaresti si totul s-a naruit. A fost o lectie pe care o privim cu demnitate acum si daca avem timp sa invatam ce inseamna sa joci cu cutitul la os. Un rezultat de egalitate ar fi pastrat distanta fata de Botosani si fata de Chiajna, dar cu aceasta infrangere e clar ca moralul este la pamant si e foarte greu sa mai revii. Mi-as dori sa stiu si eu sa stiu ce s-a intamplat la pauza, dar avem timp 16 ore pe drum sa vedem ce s-a intamplat.", a declarat Petre Grigoras.

 

Spune-ne opinia ta