Palmares bogat pentru sportivii botosaneni la Campionatul National de Karate Shotokan

Palmares bogat pentru sportivii botosaneni la Campionatul National de Karate Shotokan

   arhiva

In perioada 16-17 octombrie 2010 a avut loc la Botosani, in Sala Polivalenta "Elisabeta Lipa", Campionatul National de Karate Shotokan pentru copii si tineret. Au participat 262 sportivi din 27 cluburi din tara inscrisi la peste 400 probe de concurs kata, kumite, kata echipe, kumite echipe.

Sportivii de la CS Pamphil Center, organizatorul acestei competitii, in parteneriat cu Primaria Botosani, au obtinut 19 medalii, din care: 6 aur, 4 argint si 9 bronz.
 
AUR: Tomososchi Rafael, Lungu Dana, Amarandei Robert, Gireada Emilia, Afloarei Malina, Echipa de kata formata din Amarandei Robert, Caradan Sabin si Harabagiu Razvan.
 
ARGINT: Cirimpei Bogdan, Chelaru Denisa, Afloarei Malina, Echipa de kumite formata din Tomososchi Rafael, Pricop Iustin, Maxim Razvan si Ceplenschi Catalin.
 
BRONZ:
Pricop Iustin, Zaborila Viorel, Andronic Ion, Caradan Sabin, Amarandei Robert, Epure Andreea, Strachinaru Marina, Echipa de kumite formata din Lungu Dana, Agache Stela Adina, Halaghiuc Raluca, Epure Andreea, Echipa de kata formata din Chelaru Denisa Prescornita Beatrice si Strachinaru Marina.
 
Organizarea competitiei a fost un succes. Presedintele Clubului Pamphil Center, Catalin Pamfil, multumeste tuturor celor implicati.

Clubul Sportiv Pamphil Center Botosani

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Lumea mea depinde de noi". Apa nu este o sursă inepuizabilă! FOTO

Vineri, 17 Noiembrie 2017
203

Tema Săptămânii Educației Globale ne-a adus anul acesta înțelesuri ascunse în fiecare cuvânt. O dată în plus este subliniat faptul că nu este loc pentru egoism; tr...

ACS Poli Timişoara- FC Botoşani 1-1

Vineri, 17 Noiembrie 2017
592

FC Botoşani a terminat la egalitate, 1-1, partida disputată în deplasare la Timişoara. Gazdele au deschis scorul în minutul 23 prin Bîrnoi ce a primit o pasă excelentă de la Cre...

Şi-a bătut un vecin cu hârleţul şi a ajuns în faţa judecătorilor

Vineri, 17 Noiembrie 2017
339

Un bărbat a ajuns să fie trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru tentativă de omor, după ce a lovit un vecin cu un hârleţ. Potrivi...