Palmares bogat pentru sportivii botosaneni la Campionatul National de Karate Shotokan

Palmares bogat pentru sportivii botosaneni la Campionatul National de Karate Shotokan

   arhiva

In perioada 16-17 octombrie 2010 a avut loc la Botosani, in Sala Polivalenta "Elisabeta Lipa", Campionatul National de Karate Shotokan pentru copii si tineret. Au participat 262 sportivi din 27 cluburi din tara inscrisi la peste 400 probe de concurs kata, kumite, kata echipe, kumite echipe.

Sportivii de la CS Pamphil Center, organizatorul acestei competitii, in parteneriat cu Primaria Botosani, au obtinut 19 medalii, din care: 6 aur, 4 argint si 9 bronz.
 
AUR: Tomososchi Rafael, Lungu Dana, Amarandei Robert, Gireada Emilia, Afloarei Malina, Echipa de kata formata din Amarandei Robert, Caradan Sabin si Harabagiu Razvan.
 
ARGINT: Cirimpei Bogdan, Chelaru Denisa, Afloarei Malina, Echipa de kumite formata din Tomososchi Rafael, Pricop Iustin, Maxim Razvan si Ceplenschi Catalin.
 
BRONZ:
Pricop Iustin, Zaborila Viorel, Andronic Ion, Caradan Sabin, Amarandei Robert, Epure Andreea, Strachinaru Marina, Echipa de kumite formata din Lungu Dana, Agache Stela Adina, Halaghiuc Raluca, Epure Andreea, Echipa de kata formata din Chelaru Denisa Prescornita Beatrice si Strachinaru Marina.
 
Organizarea competitiei a fost un succes. Presedintele Clubului Pamphil Center, Catalin Pamfil, multumeste tuturor celor implicati.

Clubul Sportiv Pamphil Center Botosani

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Consiliul Judeţean garantează financiar împrumutul luat de Nova Apaserv de la BERD

astăzi, 13:39
92

Raportul Curţii de Conturi aferent anului 2016 pentru Consiliul Judeţean şi instituţiile subordonate conţinea o menţiune interesantă referitoare la lipsa fondului de risc pentru creditul accesa...

Botoşănenii pot participa la luarea deciziilor privind Planul de menţinere a calităţii aerului în judeţ

astăzi, 13:22
63

În conformitate cu prevederile H.G. nr. 257/2015 Metodologia de elaborare a planurilor de calitate a aerului, a planurilor de acţiune pe termen scurt şi a planurilor de menţinere a calităţi...

S-a supărat pe borduri, dar ce a ieșit la iveală îl va costa scump!

astăzi, 13:05
1445

Revolta unui botoşănean care s-a arătat extrem de nemulţumit de lucrările de reabilitare şi modernizare care se fac pe strada pe care locuieşte a scos la iveală faptul că de fapt acesta făcu...