Palmares bogat pentru sportivii botosaneni la Campionatul National de Karate Shotokan

Palmares bogat pentru sportivii botosaneni la Campionatul National de Karate Shotokan

   arhiva

In perioada 16-17 octombrie 2010 a avut loc la Botosani, in Sala Polivalenta "Elisabeta Lipa", Campionatul National de Karate Shotokan pentru copii si tineret. Au participat 262 sportivi din 27 cluburi din tara inscrisi la peste 400 probe de concurs kata, kumite, kata echipe, kumite echipe.

Sportivii de la CS Pamphil Center, organizatorul acestei competitii, in parteneriat cu Primaria Botosani, au obtinut 19 medalii, din care: 6 aur, 4 argint si 9 bronz.
 
AUR: Tomososchi Rafael, Lungu Dana, Amarandei Robert, Gireada Emilia, Afloarei Malina, Echipa de kata formata din Amarandei Robert, Caradan Sabin si Harabagiu Razvan.
 
ARGINT: Cirimpei Bogdan, Chelaru Denisa, Afloarei Malina, Echipa de kumite formata din Tomososchi Rafael, Pricop Iustin, Maxim Razvan si Ceplenschi Catalin.
 
BRONZ:
Pricop Iustin, Zaborila Viorel, Andronic Ion, Caradan Sabin, Amarandei Robert, Epure Andreea, Strachinaru Marina, Echipa de kumite formata din Lungu Dana, Agache Stela Adina, Halaghiuc Raluca, Epure Andreea, Echipa de kata formata din Chelaru Denisa Prescornita Beatrice si Strachinaru Marina.
 
Organizarea competitiei a fost un succes. Presedintele Clubului Pamphil Center, Catalin Pamfil, multumeste tuturor celor implicati.

Clubul Sportiv Pamphil Center Botosani

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O persoană a fost reţinută, în urma descinderilor procurorilor DIICOT

astăzi, 15:19
73

Ancheta coordonată de procurorii DIICOT a dus la reţinerea unui bărbat din comuna Păltiniş, acuzat de plasare de bancnote false, ceilalţi doi complici aduşi la audieri având calitatea de ...

Anchetă la nivelul școlii în cazul cadrului didactic care a produs un accident, fiind sub influența băuturilor alcoolice

astăzi, 15:15
145

Învățătoarea în vârstă de 34 de ani, care a provocat, joi dimineață, un accident pe raza localității Victoria, din comuna Stăuceni, eveniment rutier în urma căruia o ...

Protest REZIST la Botoșani: "Primele două luni din 2018 vor fi decisive pentru consolidarea democrației în România"

astăzi, 15:10
80

Mai mulți botoșăneni s-au mobilizat pe rețelele de socializare, anunțând un protest pentru data de 20 ianuarie 2018, ora 18.00, în centrul municipiului Botoșani.Iată anunțul po...