Palmares bogat pentru sportivii botosaneni la Campionatul National de Karate Shotokan

Palmares bogat pentru sportivii botosaneni la Campionatul National de Karate Shotokan

   arhiva

In perioada 16-17 octombrie 2010 a avut loc la Botosani, in Sala Polivalenta "Elisabeta Lipa", Campionatul National de Karate Shotokan pentru copii si tineret. Au participat 262 sportivi din 27 cluburi din tara inscrisi la peste 400 probe de concurs kata, kumite, kata echipe, kumite echipe.

Sportivii de la CS Pamphil Center, organizatorul acestei competitii, in parteneriat cu Primaria Botosani, au obtinut 19 medalii, din care: 6 aur, 4 argint si 9 bronz.
 
AUR: Tomososchi Rafael, Lungu Dana, Amarandei Robert, Gireada Emilia, Afloarei Malina, Echipa de kata formata din Amarandei Robert, Caradan Sabin si Harabagiu Razvan.
 
ARGINT: Cirimpei Bogdan, Chelaru Denisa, Afloarei Malina, Echipa de kumite formata din Tomososchi Rafael, Pricop Iustin, Maxim Razvan si Ceplenschi Catalin.
 
BRONZ:
Pricop Iustin, Zaborila Viorel, Andronic Ion, Caradan Sabin, Amarandei Robert, Epure Andreea, Strachinaru Marina, Echipa de kumite formata din Lungu Dana, Agache Stela Adina, Halaghiuc Raluca, Epure Andreea, Echipa de kata formata din Chelaru Denisa Prescornita Beatrice si Strachinaru Marina.
 
Organizarea competitiei a fost un succes. Presedintele Clubului Pamphil Center, Catalin Pamfil, multumeste tuturor celor implicati.

Clubul Sportiv Pamphil Center Botosani

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cetățenii au crezut că e beat, însă medicii au chemat poliția când l-au căutat în buzunare!

astăzi, 22:21
505

Cetățenii din zona Primăverii, din municipiul Botoșani, au sunat la 112 după ce l-au observat pe tânărul de 25 de ani manifestând o stare aproape de leșin.Dacă inițial au crez...

Cadre medicale chemate pentru bicicliști răniți în accidente rutiere!

astăzi, 21:27
133

Tot mai dese sunt incidentele în care sunt implicați bicicliștii, de multe ori cu consecințe grave, fapt care dovedește că persoanele care folosesc acest mijloc pentru deplasare nu conștie...

Ce se întâmplă cu duplicatul cărţii de identitate a maşinii

astăzi, 20:10
366

Un proiect promulgat din luna mai a intrat în vigoare luni, pe 16 iulie. Este vorba despre Legea nr. 109/2018 care modifică o Ordonanță a Guvernului din anul 2000 și care a apărut deja &ici...