Palic a fost eliminat la Botoșani, dar Dinamo va cere anularea celui de-al doilea ”galben”!

Palic a fost eliminat la Botoșani, dar Dinamo va cere anularea celui de-al doilea ”galben”!
Meciul de la Botoșani a lăsat urme adânci în tabăra roș-albilor. Dincolo de eșec, bucureștenii s-au ales și cu eliminarea lui Antun Palic (28 de ani).

Mijlocașul croat a primit al doilea galben în minutul 70, la o fază în care a fost implicat și Elek, astfel că a fost eliminat! Oficialii câinilor spun că decizia pe care Lucian Rusandu a luat-o este total nejustificată și vor ca măcar jucătorul să fie iertat.

"Toată lumea a văzut că nu a fost fault la Palic. Inclusiv specialiștii Ion Crăciunescu și Adrian Porumboiu au spus că Rusandu a greșit flagrant, așa că noi vom cere ca jucătorului să-i fie anulat al doilea cartonaș galben. Dacă scorul nu mai poate fi modificat, în schimb ’roșul’ poate fi anulat!", a spus Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al roș-albilor, pentru digisport.ro.

Dinamoviștii sunt extrem de afectați după acest episod de la Botoșani și susțin în continuare că iau serios în calcul varianta de a se retrage din campionat.

"Nu rămâne decât să ne retragem, să nu ne mai prezentăm. Au mai fost situații de acest gen, dar nu am zis nimic. Acum, nu mai putem sta așa, suntem dezavantajați sistematic în ultimele 5-6 meciuri. Este deja prea mult. Deja îmi pun întrebarea dacă aceste greșeli sunt omenești sau intenționate. Normal ar fi ca, măcar la o lună, cei din fruntea CCA să facă o analiză a arbitrajului. Pentru că nimeni nu spune nimic, normal că se arbitrează așa, mai ales când respectivul știe că nu va păți nimic. De ce nu se fac publice sancțiunile arbitrilor? Este păcat că s-a ajuns aici, mai ales că avem arbitri buni în România", a mai spus Dănciulescu pentru Digi Sport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Armata a reușit să ocupe doar jumătate dintre locurile scoase la concurs: Proba fizică, cea mai dificilă!

astăzi, 08:35
52

Ministerul Apărării Naționale a publicat datele primei serii de recrutare-selecție a soldaților profesioniști în Armata României din acest an și 60% dintre posturile scoase la concu...

Iftime este recunoscător: ”M-a salvat Mailat, minunea asta de copil!” / ”Cu Andone și cu echipa asta mă luptam la orice loc!”

astăzi, 08:08
370

FC Botoșani a trecut de Dinamo, scor 2-1, după un meci nebun. Prima repriză a durat mai bine de o oră, iar în ea Dinamo și-a dat un autogol, a marcat de două ori, dar doar o reușită a fo...

Viața cruntă a unei bunici din Botoșani: ”Oamenii bolnavi nu merită să fie umiliți astfel!” (Foto)

astăzi, 07:42
735

Bătrâna are nevoie de alimente, scutece cu scai mărimea L, produse de igienă (mai ales șervețele umede), haine lejere din bumbac XL (mai ales pantaloni), un pat medical electric sau orice p...