Oscar Pistorius a depus mărturie: "Mă trezesc noaptea cu miros de sange". Risca 25 de ani de inchisoare!

Oscar Pistorius a depus mărturie: "Mă trezesc noaptea cu miros de sange". Risca 25 de ani de inchisoare!
Campionul paralimpic sud-african Oscar Pistorius a cerut iertare familiei Reevei Steenkamp, el depunînd mărturie la Pretoria, în procesul în care este acuzat de uciderea tinerei.

"Doamnă judecător, aş dori să am ocazia...să-mi cer iertare de la familia Steenkamp", a spus el, cu voce joasă, care abia se auzea, moment în care judecătoarea Thokozile Masipa l-a întrerupt şi i-a cerut să se exprime mai clar. "Vă rog să mă scuzaţi, voi vorbi mai tare", a adăugat Pistorius.

"Aş dori să-mi cer iertare. Mă trezesc în fiecare zi şi mă gîndesc la durerea pe care v-am provocat-o. Nu există moment în care să nu mă gîndesc la voi. Nu pot să-mi imaginez durerea şi suferinţa pe care am cauzat-o acestei familii", a spus Pistorius la începutul mărturiei.

"Am vrut doar s-o protejez pe Reeva. Aş dori ca oamenii să ştie că ea era iubită cînd s-a dus la culcare în acea noapte", a adăugat el, potrivit gsp.ro.Vorbind pentru prima oară în public de la dramă, el a precizat că ia medicamente şi că suferă de "coşmaruri teribile în timpul nopţii".

"Mă trezesc noaptea cu miros de sînge", a spus el, înainte de a vorbi despre copilăria sa, primele succese sportive sau decesul mamei sale cînd avea 15 ani.

Oscar Pistorius este judecat, la Pretoria, pentru uciderea iubitei sale, Reeva Steenkamp, în noaptea de 13 spre 14 februarie 2013.

Sportivul riscă o condamnare la 25 de ani de închisoare, în cazul în care se va dovedi că a fost crimă cu premeditare. Reeva Steenkamp, în vîrstă de 29 de ani, era fotomodel sud-african şi prezentatoare TV.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Două femei s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe doar pentru a-şi verifica sănătatea

astăzi, 18:58
675

O dovedeşte şi cazul a două femei ce au venit, duminică, din localităţile judeţului în municipiul reşedinţă de judeţ pentru a vedea parada de datini şi obiceiuri şi cu această ocaz...

Tânăr accidentat la patinoarul municipalităţii!

astăzi, 17:38
2746

Tânărul, de 21 de ani, din comuna Ungureni a venit, sâmbătă, la Botoşani împreună cu mai mulţi prieteni şi au decis să meargă la patinoar. După câteva ture pe pationa...

Avertizare meteo emisă de meteorologi până luni!

astăzi, 16:34
1028

Meteorologii au emis, duminică, o nouă avertizare meteo valabilă pentru aproape toate regiunile ţării.Până pe 18 decembrie, la ora 15.00, va ninge în general moderat cantitativ &...