Olimpiu Morutan tot mai aproape de CFR Cluj! Botosanenii sunt aproape de a obtinue o suma uriasa!
SPORT

CFR Cluj este la un pas de a-l transfera pe Olimpiu Moruțan, mijlocașul de 18 ani de la FC Botosani, pe care l-a dorit și Gigi Becali.

Olimpiu Morutan tot mai aproape de CFR Cluj! Botosanenii sunt aproape de a obtinue o suma uriasa!

Cornel Șfaițer, președintele celor de la FC Botoșani, confirmă informațiile conform cărora mijlocașul Olimpiu Moruțan, 18 ani, este aproape să treacă la CFR.

"E adevărat că suntem în tratative avansate cu CFR Cluj. Moruțan e de mare viitor, cu perspective să îmbrace tricoul echipei naționale. Noi, fără 700.000 de euro și 50% la revânzare, nu suntem dispuși să-l cedăm, mai ales că e un tip de jucător pe care nu știu când Botoșaniul îl va mai avea în curte", a declarat Cornel Sfaiter pentru Gazeta Sporturilor.

Practic, Botoșaniul cere echipei lui Dan Petrescu să mai adauge 100.000 de euro la oferta actuală, CFR fiind dispusă să achite 600.000 de euro și 50% din revânzare în acest moment. Tranzacția se va definitiva, cel mai probabil, în acest weekend.

Impresarul jucătorului, Florin Vulturar, susține că este o chestiune de zile până când se va lua o hotărâre, iar cele două părți sunt în discuții avansate. "Suntem în discuții avansate cu CFR pentru transfer și vom vedea în zilele următoare la ce concluzii ajungem", a afirmat Vulturar.

CFR urmează să plătească în jur de 600.000 pentru coproprietate cu Botoșani și va primi 50% dintr-un viitor transfer. De altfel, această clauză a fost motivul pentru care s-au blocat discuțiile dintre Botoșani și FCSB. Gigi Becali nu a fost dispus să dea mai mult de 10-15% la revânzare. Moruțan a avut oferte și de la Dinamo și Viitorul în sezonul recent încheiat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
472

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
63

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
80

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...