Olimpiu Moruțan pleacă în Spania cu naționala de tineret a României: "Toți antrenorii i-au văzut calitățile"
SPORT

Mijlocasul echipei FC Botosani, Olimpiu Morutan, nu s-a intors la Botosani cu restul echipei si asta pentru ca marti va pleca in Spania cu nationala de tineret a Romaniei U21.

Olimpiu Moruțan pleacă în Spania cu naționala de tineret a României: "Toți antrenorii i-au văzut calitățile"

Desi nu are inca 18 ani impliniti, Morutan i-a atras atentia selectionerului Daniel Isaila, care l-a convocat in premiera la nationala de tineret. Romania U21 va sustine doua meciuri amicale in Spania, cu Rusia si cu Danemarca.

Presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter, spune ca Olimpiu Morutan este monitorizat de cluburi din strainatate si spera ca jucatorul sa demonstreze pe teren calitatile care le are.

"A fost promovat de Leo si i-a dat incredere. Eu am discutat cu el si este un copil ascultator. Nu ii va fi usor. Important este sa ramana acolo. Foarte multi jucatori au fost acolo, dar putini au ramas. Este un salt mare pentru el, la U21. Toti antrenorii i-au vazut calitatile, toata lumea vorbeste bine despre el. Sper ca el sa demonstreze. El are mult de demonstrat in primul rand la FC Botosani. Este monitorizat si de cluburi de afara. Asta trebuie sa ne bucure pe toti. In ultimul timp am dat jucatori valorosi.", a declarat Cornel Sfaiter. 

 

Spune-ne opinia ta