Olimpiada Londra 2012: Elisabeta Lipa, acuzata de sabotaj in lotul Romaniei

Olimpiada Londra 2012: Elisabeta Lipa, acuzata de sabotaj in lotul Romaniei
Pe fondul rezultatelor proaste inregistrate la Jocurile Olimpice, in sanul reprezentativei de canotaj a izbucnit un scandal urias.

Ion Dospinescu, fostul presedinte al Federatiei Romane de Canotaj, o invinovateste pe Elisabeta Lipa, succesoarea sa, pentru rezultatele de la Londra.

Acesta sustine ca Lipa a sabotat lotul de canotaj pentru ca Georgeta Andrunache sa nu-i depaseasca recordul de medalii.

"Am prevazut acest esec atunci cand am spus, la alegerile din 2009, ca oricit de mare este un sportiv, atunci cand vrea sa intre in administratie mai intai trebuie sa invete! Si apoi sa conduca! Acum se vede foarte clar unde duce lipsa de profesionalism. Este nevoie de profesionisti, nu de oameni care canta osanale oricui... Acelasi lucru se intampla si cu Dinamo...Lipa nu concepe ca ea sa nu mai fie cea mai mare canotoare a lumii si, ca atare, nu a facut ce trebuia pentru ca barca lui Andrunache si Susanu sa prinda podiumul. Lipa a lasat-o pe Andrunache, pentru ca reprezenta amenintarea, sa faca ce vrea", a spus Ion Dospinescu pentru editia tiparita a Gazetei Sporturilor.

El si-a continuat acuzatiile afirmand ca Andrunache si Susanu au avut un prograj prea lejer de pregatire.

"Andrunache si Susanu nu au avut un program serios de pregatire. Cele doua au crezut ca pot sa-si permita orice, sa faca sport, dar in acelasi timp sa aiba si viata extra. Adica sa poata iesi cand doresc din cantonament. Dar performanta nu te iarta! In 2008 au fost zilnic la antrenament. Acum au facut ce au dorit....", a incheiat Dospinescu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Drama unui băiat de 13 ani diagnosticat cu cancer - Un SMS de 2 Euro la 8832 cu textul “Antonio” îl ajută în lupta cu maladia!

Marţi, 22 Ianuarie 2019
2881

Antonio Hoinaru este un copil de numai 13 ani, care până la această vârstă a dobândit maturitatea vieții, înainte de vreme. A fost un copil absolut normal, ca toți copiii:...

Se zbate între viață și moarte, după o noapte petrecută în ger!

Marţi, 22 Ianuarie 2019
1117

A ajuns la spital cu o temperatură a corpului de doar 22,6 grade Celsius! După o noapte petrecută în zăpadă, femeia în vârstă de 84 de ani era aproape înghetață de...

Au rămas fără acoperiș deasupra capului, în plină iarnă!

Marţi, 22 Ianuarie 2019
462

Două case de pe strada Tomis, din municipiul Botoșani, au fost afectate marți după-amiază de un incendiu izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric.Pompierii b...