Olimpiada 2012: Romania, medalie de argint la haltere

Olimpiada 2012: Romania, medalie de argint la haltere
Sportiva Roxana Cocos a cucerit, miercuri, medalia de argint la haltere, categoria 69 kilograme, in cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra.

Roxana Cocos a adus a sasea medalie pentru delegatia Romaniei la Londra, dupa o evolutie extraordinara in care a ratat la mustata aurul.

Dupa ce a ridicat fara probleme 108, 113 si 138 de kilograme, sportiva noastra a ratat dramatic incercarea la 146 de kilograme, fiind devansata de nord-coreeanca Rim.

Medalia castigata de Roxana Cocos este a doua pentru Romania la aceasta editie a Jocurilor Olimpice, dupa bronzul castigat, marti seara, de Razvan Martin, la categoria 69 de kilograme.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
550

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
78

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
99

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...