Olimpiada 2012: Flavius Koczi s-a retras din finala la individual compus

Olimpiada 2012: Flavius Koczi s-a retras din finala la individual compus
Flavius Koczi s-a retras din finala concursului de gimnastica masculina, individual compus, pentru care obtinuse calificarea cu mari emotii.

Potrivit Dolce Sport, sportivul roman a renuntat la finala de la individual compus considerand ca nu are sanse la medalii.

Koczi era singurul roman calificat in finala programata miercuri, cu incepere de la ora 18:30.

Gimnastul roman s-a calificat in extremis in finala, de pe locul 22.

Flavius Koczi va concura pe 5 august in finala de sol si pe 6 august in finala de la sarituri.

Tot astazi, Romania a ratat medalia in cursa de canotaj, doua rame, cuplul Andrunache - Susanu terminand finala pe locul 5.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Administratia Bazinală de Apă Siret, despre alimentarea cu apă a municipiului Botoșani: "Operatorul de apă SC Nova Apa Serv Botoșani a fost informat asupra începerii manevrelor!"

astăzi, 15:51
578

Față de disfuncționalitățile apărute în alimentarea cu apă a municipiului Botoșani, precum și a altor localități din județ, în vederea informării corecte și complete a popula...

Primarul Cătălin Flutur, despre întreruperea apei: "Îmi doresc să vină cineva în faţa botoşănenilor şi să îşi asume disconfortul creat"

astăzi, 14:07
956

Începând de ieri dimineaţă, telefoanele Primăriei municipiului Botoşani au sunat mult mai mult decât de obicei. Botoşănenii, pe bună dreptate, au reclamat faptul că au rămas...

Expoziţia retrospectivă "Dimitrie Loghin (1910 – 1982)", la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani!

astăzi, 14:03
71

Muzeul Judeţean Botoşani prezintă în perioada 21 octombrie – 15 noiembrie 2017, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, expoziţia retrospectiv...