Oficialii botoşăneni se tem de Săgeata Stejaru

Oficialii botoşăneni se tem de Săgeata Stejaru
În ciuda victoriei clare cu 4-1 obţinută runda precedentă pe teren propriu cu Farul Constanţa, oficialii FC Botoşani sunt convinşi că elevii lui Cristian Popovici vor avea o misiune dificilă contra celor de la Săgeata Stejaru, în jocul de sâmbătă de pe "Municipal".

Conducerea clubului le cere jucătorilor să rămână cu picioarele pe pământ şi îi anunţă că jocul cu Săgeata va fi mai greu decât cel cu Farul. "Am fost întrebat înaintea acestei duble, Farul - Stejaru, care meci mi se pare mai greu şi am spus că cel cu Săgeata. În afirmaţia pe care am făcut-o m-am bazat pe faptul că cei de la Constanţa au în teren «vedete» care încă nu s-au obişnuit cu aerul tare de dimineaţă, de matineu, motiv pentru care le vine foarte greu să joace în Liga a II-a şi chiar dacă pierd, nu suferă. În schimb, Săgeata este o echipă nouă, dornică de afirmare cu jucători care pun, cum se spune în fotbal, capul în bocanc, care nu se menajează deloc şi luptă din primul până în ultimul minut, iar atunci când pierd, suferă pentru că pun mult suflet în ceea ce fac. De aceea, cred că vom avea o misiune infinit mai grea cu Săgeata decât am avut-o cu Farul", a declarat Dumitru Brânză, directorul executiv al FC Botoşani.

Punctul de vedere al acestuia a fost împărtăşit şi de preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer. El a spus că va avea o discuţie cu fotbaliştii şi le va cere personal să nu trateze Săgeata ca pe o echipă de amatori. "Dacă vom trata Săgeata la preţ de matineu, vom avea surprize neplăcute. Trebuie să câştigăm pentru a avea continuitate şi moral înaintea derby-ului cu Cetatea Suceava. Personal, cred că echipa are forţa de a câştiga şase din şase puncte posibile, acest lucru reprezentând trei puncte cu Săgeata şi trei cu Suceava", a afirmat Cornel Şfaiţer.

Convins de dificultatea partidei cu Săgeata este şi Cristian Popovici, antrenorul principal al FC Botoşani. Acesta a afirmat imediat după succesul obţinut în faţa constănţenilor că îşi doreşte ca echipa sa să aibă continuitate. "Acest lucru înseamnă trei puncte cu Săgeata. Trebuie să trecem cu brio de acest meci. Ca un prim argument, că Săgeata este peste Farul este că i-au bătut în meci direct şi au un lot valoros. Au adus 17 jucători. Îi au pe Palacu, Dicu, Ciobanu, Jianu, este o echipă cu o forţă financiară mare. Au contracte foarte bune, pentru că am şi eu un jucător acolo, pe Mavriche, care mi-a spus ce condiţii au. Sunt periculoşi, însă le vine rândul şi lor sâmbătă", a susţinut Popovici.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
125

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
106

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
101

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...