OFICIAL! Simona Halep a mai doborat un record, a urcat pe locul 8 WTA! Azi poate ajunge pe locul 7!

OFICIAL! Simona Halep a mai doborat un record, a urcat pe locul 8 WTA! Azi poate ajunge pe locul 7!
Simona Halep a ieşit din turneul de la Dubai încă din primul tur ca urmare a unei accidentări suferite în partida cu franţuzoaica Alize Cornet, motiv pentru care va lua şi o pauză de 10 zile.

Totuşi, pentru că nu avea puncte de apărat la competiţia din Dubai, Simona Halep putea să-şi îmbunătăţească cea mai bună clasare! Şi după rezultatele de aseară a reuşit deja să mai urce o poziţie. Petra Kvitova a pierdut în faţa Carlei Suarez Navarro şi a căzut pe locul 9 pentru că anul trecut cîştigase turneul din Dubai.

Simona a fost ajutată şi de Sorana Cîrstea, cea care a eliminat-o pe Sara Errani, locul 10 WTA, o altă jucătoare care ar fi putut s-o depăşească în clasament. Aşadar, Simona Halep este sigur pe locul 8 la finalul acestei săptămîni, scrie gsp.ro.

Mai mult, este favorită să urce chiar pe locul 7 în clasamentul WTA, cu o singură condiţie! Jelena Jankovici trebuie să piardă astăzi împotriva Serenei Williams.

În clasamentul provizoriu după optimi, Halep are 4435 de puncte, iar sîrboaica 4380, însă o victorie astăzi ar aduce-o la 4440.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22
57

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...

USR Botoșani: Primari cu apucături de mafiot

astăzi, 08:42
163

Apropierea alegerilor de pe 9 iunie și intrarea în campania electorală scoate ce-i mai rău din anumiți primari și acoliți ai acestora. Membrii Alianței Dreapta Unită se confruntă cu sit...

Fals polițist descoperit de DIICOT, ce ”arsenal” au găsit polițiștii în mașina unui botoșănean!

astăzi, 08:21
257

În luna ianuarie 2024, martorul denunțător G.G., care are calitatea de inculpat într-un dosar al DIICOT Iași, în care este acuzat de trafic de persoane și proxenetism, și se afl...