OFICIAL! Michael Ngadeu a semnat cu Slavia Praga! FOTO
SPORT

OFICIAL! Michael Ngadeu a semnat cu Slavia Praga! FOTO
Fostul capitan al echipei FC Botosani, Michael Ngadeu-Ngadjiu, a fost prezentat oficial de echipa ceha Slavia Praga. Fundasul camerunez a acordat si un interviu pentru site-ul oficial al clubului. 

- Bine ai venit la Slavia, Michael. Cum te simți după transfer?

- Vă mulțumesc, sunt foarte bucuros ca am semnat acest contract cu Slavia. Aici, in Cehia, Slavia este un club mare, este un pic diferit fata de clubul unde am fost înainte. Există condiții profesionale. Voi face tot ce știu și știu cum să ajut această echipă. Sunt foarte fericit și vreau să-i mulțumesc familiei mele și fostului meu club și antrenorului Leo Grozavu, precum si tuturor celor care au crezut în mine și m-au sprijinit. Mă bucur că sunt aici ".

- Care sunt obiectivele tale cu Slavia?

- Fiecare jucător vrea să câștige titlul. În acest an echipa are ambiții mari. Antrenorul a vorbit cu mine și a spus că vrem să câștige titlul și sa intram in Liga Campionilor. Voi fi fericit dacă vom castiga titlul. 

- Astepti cu nerăbdare meciurile din Europa League?

- Întotdeauna e altceva. Sunt jocuri dificile impotriva adversarilor dificili din alte tari. Nu va fi ușor, va fi dificil, dar trebuie să ne luptăm. Dacă ne pregătim bine, vom coopera și vom lua în serios, putem bate alte echipe. Mă duc in vacanță de o săptămână, iar apoi trebuie să fiu din nou la echipa. E în regulă, am știut înainte de a semna. Nu este o problemă. Este un stadion uimitor, este foarte frumos. Am vazut pe internet videoclipuri din timpul meciurilor si există o atmosferă foarte frumoasa. Vreau sa cunosc oamenii și fanii de aici.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
458

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
59

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
77

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...