OFICIAL! Istvan Fulop a efectuat primul antrenament cu ungurii de la Diósgyőri VTK! Vezi cat va incasa FC Botosani! VIDEO
SPORT

Fostul atacant al echipei FC Botosani, Istvan Fulop, a semnat deja un contract pentru o perioada de trei ani de zile cu formatia de pe locul 9 din Ungaria, Diósgyőri VTK.

OFICIAL! Istvan Fulop a efectuat primul antrenament cu ungurii de la Diósgyőri VTK! Vezi cat va incasa FC Botosani! VIDEO

 Fulop a ajuns la Botosani in anul 2012, de la Avantul Reghin  

Fulop a efectuat deja primul antrenament cu noua sa echipa, iar conducerea clubului botosanean ii cauta inlocuitor.

FC Botosani va incasa 70.000 de euro plus 15 % dintr-un eventual transfer. Cornel Sfaiter, presedintele clubului botosanean, crede ca daca Fulop nu se accidenta putea prinde un contract mai avantajos.

"Este o pierdere mare pentru noi, dar speram sa-l putem inlocui. Cautam solutii. Eu consider ca si-a facut datoria la FC Botosani. Imi pare rau ca s-a accidentat in ultima perioada, pentru ca eu cred ca putea sa prinda un contract mult mai avantajos, atat pentru el, cat si pentru noi, din punct de vedere financiar. E bine pentru el acolo, e in mediul lui, are cetatenie, are tot ce ii trebuie", ne-a declarat Cornel Sfaiter.

Istvan Fulop a bifat 113 meciuri in tricoul FC Botosani, reusind sa marcheze 26 de goluri si a dat 21 de pase de gol.



 

 

Spune-ne opinia ta