Oferte din strainatate pentru doi jucatori de la FC Botosani: "Sunt de acord"

Oferte din strainatate pentru doi jucatori de la FC Botosani: "Sunt de acord"

   Ionut Tabultoc

Doi dintre cei mai in forma jucatori de la FC Botosani din ultimii ani sunt la un pas de a parasi echipa locala in aceasta iarna si asta pentru ca mai multe cluburi s-au interesat de ei.

Vorbim despre capitanul botosanenilor, Florin Acsinte, dar si de fostul capitan, Gabriel Vasvari, care ar putea ajunge la echipe din strainatate in aceasta pauza.

Finantatorul FC Botosani, Valeriu Iftime, a precizat ca au fost discutii cu cluburi din Rusia si Germania pentru cei doi jucatori.

"Cred ca ofertele concrete vor veni dupa 10 ianuarie, pentru ca lumea e in vacanta acum. Sunt doi jucatori pentru care au fost discutii mai in detaliu, fiind vorba despre Gabriel Vasvari si Florin Acsinte si au mai fost intrebari pentru Martinus sau Ngadeu, dar nu mi-am facut un plan ca sa plece unul dintre ultimii doi. Pentru Vasvari si Acsinte sunt de acord, dar numai daca sunt oferte care sa le convina si lor. Echipele care s-au interesat de cei doi sunt din Rusia si Germania. In Romania nu sunt echipe care sa caute jucatori la FC Botosani si cred ca doar Steaua ar avea bani pentru transferuri.", a declarat Valeriu Iftime.

Florin Acsinte are 27 de ani şi este cotat de siteul Transfermarkt la 700.000 de euro, in timp ce Gabriel Vaşvari are 28 de ani şi este cotat la 850.000 de euro.

 

Spune-ne opinia ta