Oferta noua din partea celor de la FCSB pentru Morutan! O echipa din Rusia ofera aproape dublu!
SPORT

FCSB insistă să se intereseze de serviciile lui Olimpiu Moruțan, fotbalist care evoluează la FC Botoșani și care este văzut drept unul dintre mijlocașii de viitor din Liga 1. 

Oferta noua din partea celor de la FCSB pentru Morutan! O echipa din Rusia ofera aproape dublu!

Gigi Becali a dezvăluit că i-a transmis lui Valeriu Argăseală să facă o ofertă oficială de 600.000 de euro pentru Olimpiu Moruțan, crescând astfel oferta inițială, de 500.000.

"I-am zis lui Vali să le facă o ofertă celor de la Botoșani de 600.000 de euro pentru Moruțan. Îl cumpăr și îl las acolo să joace", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.

Valeriu Iftime a refuzat insa oferta lui Gigi Becali, de 600.000 de euro, în schimbul lui Olimpiu Moruțan. Mai mult, acesta a dezvăluit că are o ofertă din Rusia chiar la prețul la care îl dorește, adică un milion de euro.

”Am primit oferta Stelei, nu pleacă de la Botoșani la prețul ăsta. Va pleca doar pentru minimum un milion de euro, nu sunt așa grăbit să îl vând acum. Cine îl vrea să dea un milion plus procente la o vânzare ulterioară. Pot obține un milion din Rusia pentru Moruțan, însă nu cred că el e pregătit să stea într-o țară din fosta URSS. El trebuie să rămână în România. Există o sumă interesantă, peste un milion, însă din fosta URSS”, a spus Valeriu Iftime, la TV Digi Sport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție la fraudele informatice și la „investițiile” online! Iată cum vă puteți proteja!

astăzi, 17:13
39

În ultima perioadă se constată o creștere a sesizărilor referitoare la săvârșirea  unor infracțiuni de înșelăciune în mediul online care au ca bază folosirea &ic...

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
97

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
309

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...