O noua victorie pentru FC Botosani! 3-1 cu FC Voluntari, iar botosanenii raman lideri in Liga 1
SPORT

FC Botoșani continuă să fie surpriza plăcută a campionatului. Echipa antrenată de Costel Enache și-a confirmat statutul de lider și i-a predat o lecție de fotbal lui FC Voluntari, impunându-se în fața ilfovenilor cu 3-1. 

O noua victorie pentru FC Botosani! 3-1 cu FC Voluntari, iar botosanenii raman lideri in Liga 1

Oaspeții au început extrem de alert meciul și au reușit să deschidă scorul după doar 11 minute. Moruțan a creat o fază în banda stângă, a centrat, mingea a ajuns la Golofca, care l-a învins pe Balauru cu un șut plasat. Voduț a egalat pentru ilfoveni în minutul 34. Acesta a primit o minge de la Pârcălabu și a înscris din șase metri.

Botoșănenii au revenit însă în avantaj în prelungirile primei reprize, dintr-o fază suspectă de ofside. Cucu l-a lansat extraordinar pe Golofca, acesta a finalizat pe lângă Balaure, însă reluările TV au arătat că jucătorul oaspeților se afla într-o poziție afară din joc.

Introdus pe teren de doar trei minute, Lorand Fulop a mărit avantajul celor de la FC Botosani în minutul 54. Acesta a preluat o minge în careu, a preluat elegant, iar portarul Balauru s-a văzut din nou învins.

Seara complet ratată a gazdelor a devenit completă în ultimele 10 minute: Alexandru Răuță a văzut roșu direct după o intrare de-a dreptul criminală la Daniel Popa. La doar șase minute a văzut roșu direct și goalkeeper-ul Balauru, eliminat direct pentru proteste. Locul său între buturi a fost luat de atacantul Voduț.

FC Botoșani câștigă meciul cu Voluntari și rămâne liderul-surpriză din Liga 1, acumulând 10 puncte, în timp ce FC Voluntari rămâne pe locul șapte, cu patru puncte.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
208

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
38

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
310

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...