O nouă ofertă a lui Becali pentru Moruţan: "Cred că l-am înmuiat pe Iftime!"
SPORT

Olimpiu Moruţan îşi doreşte să semneze cu FCSB, însă oficialii Botoşaniului se gândesc exclusiv la bugetul clubului. Astăzi, Becali şi Iftime s-au întâlnit fortuit în aeroport şi au purtat o nouă rundă de negocieri pentru transferul puştiului minune.

O nouă ofertă a lui Becali pentru Moruţan: "Cred că l-am înmuiat pe Iftime!"

Telenovela "Moruţan" continuă. Tânărul de 18 ani e dorit neapărat de patronul roş-albaştrilor, însă pretenţiile avute de moldoveni au fost până acum considerate exagerate: 1 milion de euro.

Becali le-a făcut acum aproximativ două săptămâni o ofertă de 600.000 de euro celor de la Botoșani, după ce prima - 500.000 - a fost refuzată de Iftime. Botosanenii nu s-au lăsat înduplecați, însă întâlnirea de ieri dintre Iftime si Becali ar putea să mişte lucrurile în direcţia dorită de vicecampioană.

"Am oferit pentru Moruţan 700.000 de euro şi 20% dintr-un viitor transfer. Mi-a spus că parcă l-am mai înmuiat cu discuţia de azi", a spus Becali, la Digi Sport Special.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La Ipotești a început Săptămâna Națională a Bibliotecilor!

astăzi, 09:17

Cu acest prilej, din anul 2021, s-a derulat proiectul Biblioteci în dialog, ocazie cu care biblioteci specializate sau generaliste au participat prin conferențieri și prezentări ale specificu...

Armata a reușit să ocupe doar jumătate dintre locurile scoase la concurs: Proba fizică, cea mai dificilă!

astăzi, 08:35
59

Ministerul Apărării Naționale a publicat datele primei serii de recrutare-selecție a soldaților profesioniști în Armata României din acest an și 60% dintre posturile scoase la concu...

Iftime este recunoscător: ”M-a salvat Mailat, minunea asta de copil!” / ”Cu Andone și cu echipa asta mă luptam la orice loc!”

astăzi, 08:08
399

FC Botoșani a trecut de Dinamo, scor 2-1, după un meci nebun. Prima repriză a durat mai bine de o oră, iar în ea Dinamo și-a dat un autogol, a marcat de două ori, dar doar o reușită a fo...