Noul varf al Botosaniului, Dan Roman, a fost la un pas de grupele Europa League! Vezi ce sfaturi le da colegilor!

Noul varf al Botosaniului, Dan Roman, a fost la un pas de grupele Europa League! Vezi ce sfaturi le da colegilor!

 Dan Roman  

Noul atacant al echipei FC Botosani, Dan Roman, venit de la retrogrdata Gaz Metan Medias, a avut prilejul de a juca in preliminariile Europa Legue si a fost la un pas de a se califica in grupe, insa au fost eliminati in Play-Off de Austria Viena.

Roman le da un sfat noilor colegi: sa nu fie crispati si sa joace in deplasare la fel cum joaca acasa. Gaz Metan Medias a fost invinsa in Austria cu 3-1, iar in retur au castigat cu 1-0, insa mai aveau nevoie de un gol pentru a se califica in grupe.

"E un lucru foarte frumos, am avut fericirea să prind câteva jocuri în Europa League, iar atmosfera este complet diferita. Este asemenatoare cu partidele cu Steaua, Dinamo sau Rapid din vremurile bune. Sunt convins ca la ce echipa avem vom face o figura frumoasa. Suntem o echipă asemanatoare celor de la Mediaş, ambiţioasă, muncitoare. Niciodată nu trebuie să te gândeşti că porneşti cu prima şansă într-o dublă. Trebuie sa fim cu nasul jos si nu ne uitam ca adversarul e mai slab cotat ca noi. Am avut şi noi problema asta la Mediaş cu crisparea în meciurile din deplasare. Puteam prinde chiar grupele daca nu eram asa crispati in meciul cu Austria Viena şi asta le-am spus şi băieţilor: să nu fim crispaţi, să jucăm mereu la victorie, fie ca jucam acasa sau in deplasare, nu e nici o presiune în plus, e doar frumuseţea fotbalului, a declarat Dan Roman.

Mijlocasul Gabriel Vasvari a recunoscut ca vor fi emotii inaintea acestui debut in Europa League, dar este convins ca ele vor disparea pe teren. 

"Vor fi emoţii, ca la fiecare meci, dar numai până intri pe teren, dar vor disparea pentru ca este un meci de fotbal si ne-am apucat de acest sport pentru ca ne place. Va fi greu, suntem două echipe în premieră în Europa League şi nu ne permitem noi să luăm pe nimeni de sus. Nici măcar în Liga I nu ne permitem sa luam pe cineva de sus, mai ales intr-un meci international. Am văzut câteva imagini cu georgienii. Este o echipă care pasează bine, agresivă, vom vedea ce putem pune la punct. Poporul georgian este un popor agresiv, insa sper să învingem., a spus Gabriel Vaşvari.

 

Spune-ne opinia ta