Noul capitan va fi ales in Turcia! Hadnagy: "O sa fiu mandru sa port banderola". Ngadeu: "Nu stiu daca voi fi un capitan bun" - VIDEO

Noul capitan va fi ales in Turcia! Hadnagy: "O sa fiu mandru sa port banderola". Ngadeu: "Nu stiu daca voi fi un capitan bun" - VIDEO
Dupa plecarea lui Florin Acsinte la Pandurii Targu Jiu, staff-ul tehnic trebuie sa aleaga jucatorul cel mai in masura sa poarte banderola de capitan al botosanenilor. 

Suporterii echipei FC Botosani, cititori ai site-ului Stiri.Botosani.ro, au decis ca Michael Ngadeu sa fie capitanul celor de la FC Botosani, acesta fiind urmat de Attila Hadnagy si Andrei Patache.

"Nu s-a discutat inca despre asa ceva dupa ce a plecat Acsinte. Noi ne pregatim acum si cred ca antrenorul pune capitanul, nu ne intereseaza pe noi. Dupa parerea mea ar trebui sa fie unul care e de mult timp aici la echipa, ori Gabi Vasvari, ori Andrei Patache. Eu nu m-am gandit niciodata sa fiu capitanul unei echipe. Daca o sa fiu, o sa fiu mandru sa port banderola. Cu banderola sau fara bandelora, trebuie sa dau goluri si sa joc", a declarat Attila Hadnagy. 


Fundasul Michael Ngadeu spune ca daca ar primi banderola de capitan ar insemna foarte mult pentru cariera sa, insa nu stie daca va fi un capitan bun. 

"Daca antrenorul va decide sa-mi dea banderola o voi lua, dar cred ca in echipa sunt multi jucatori care sutn aici de mult timp, deci decizia e antrenorului, nu a mea. Daca va fi sa fiu numit capitan va fi bine pentru mine si pentru cariera mea. Nu stiu daca voi fi un capitan bun, dar voi face orice pentru aceasta echipa si voi face tot ce pot pentru a pozitiona echipa cat mai bine", a spus Ngadeu.



Potrivit unor surse din cadrul clubului, noul capitan al botosanenilor va fi ales dupa stagiul din Turcia si abia dupa ce antrenorul Cristi Pustai va gasi formula de start si asta pentru ca cel care va purta bandelora de capitan va trebuie sa fie titular meci de meci.

 

Spune-ne opinia ta