Noi probleme in Liga 1: Chiajna cere amanarea meciului cu Steaua!

Noi probleme in Liga 1: Chiajna cere amanarea meciului cu Steaua!
Proaspat reprimita in Liga 1 dupa o decizie a celor de la TAS, Concordia Chiajna sustine ca nu va juca in etapa a treia cu Steaua, solicitand amanarea partidei.

Antrenorul ilfovenilor, Ionut Chirila, spune programarea meciului nu respecta regulamentele si astfel ea trebuie amanata la o data ulterioara.

"Conform regulamentului nu trebuie sa jucam sambata. Regulamentul spune clar ca stadionul data si ora meciului se anunta cu cel putin doua zile inaintea partidei! Intamplator, eu le-am dat liber jucatorilor mei. Acum ce fac, ii adun de prin Moldova, de pe unde sunt ei, cu tot cu neveste?", a spus Chirila la DigiSport.

In replica, managerul campioanei, Mihai Stoica, anunta ca nu sunt date disponibile in aceasta toamna pentru a reprograma partida.

"Suntem foarte aprope de calificarea in playoff-ul Champions League. Asta inseamna ca Steaua va juca in fiecare saptamana de doua ori. Nu exista o data libera. Avem deja un meci amanat si regulamentul spune ca toate partidele trebuie jucate pana la finalul turului", a replicat Meme.

Formatia Rapid Bucuresti va fi retrogradata in Liga 2 dupa o decizie luata vineri de Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Locul giulestenilor va fi luat de Concordia Chiajna, grupare pe care Rapid a invins-o intr-un meci de baraj pentru ramanerea in prima liga. Reveniti in Liga 1, ilfovenii ar fi trebuit sa joace primul meci al sezonului sambata seara, impotriva Stelei pe National Arena.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1272

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
343

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
331

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...