Nicolae Musat spera sa debuteze la FC Botosani in meciul cu Petrolul: "Ma simt pregatit. Trebuie neaparat sa incepem cu dreptul"

Nicolae Musat spera sa debuteze la FC Botosani in meciul cu Petrolul: "Ma simt pregatit. Trebuie neaparat sa incepem cu dreptul"
Transferat in aceasta iarna ca si inlocuitor al lui Florin Acsinte, fundasul stanga Nicolae Musat nu a fost introdus pana acum in teren de antrenorul Cristi Pustai, preferand sa mizeze pe Sergiu Popovici.

Nicolae Musat spera sa debuteze la FC Botosani in partida cu Petrolul Ploiesti de vinei seara.

"Începe o nouă etapă a acestui camionat. Este un sistem nou care s-a implimentat în România la nivelul Ligii I şi trebuie neapărat să începem cu dreptul, să câştigăm cele trei puncte puse în joc în acest meci foarte important. Mă bucur că suntem tot lotul este valid, că suntem toţi sănătoşi, apţi şi sper să reuşim să facem un meci foarte bun. Era foarte bine pentru noi dacă am fi acumulat mai multe puncte în sezonul regulat. Acum trebuie să luăm maximum din fiecare meci. Trebuie să câştigăm punct sau puncte la fiecare meci. Nu ştiu dacă voi juca. Asat depinde doar de domnul profesor. Eu mă simt pregătit. M-am acomodat foarte bine aici. Am găsit un grup foarte bun, atmosfera este ok, însă trebuie să obţinem mai multe victorii pentru ca  să fie şi mai multă linişte în cadrul echipei.", a declarat Nicolae Musat.

 

Spune-ne opinia ta