Nicolae Mușat, înaintea meciului cu Dinamo: "Eu sincer cred în Play-Off" - VIDEO
SPORT

FC Botosani joaca luni seara, incepand cu ora 20:30 cu cei de la Dinamo Bucuresti, meci ce va avea loc pe Arena Nationala.

Nicolae Mușat, înaintea meciului cu Dinamo: "Eu sincer cred în Play-Off" - VIDEO

Fostul dinamovist Nicolae Musat a vorbit despre intalnirea cu Dinamo si spera ca FC Botosani sa castige cele trei puncte si sa repede meciul bun facut atat in meciul tur, cat si in meciul cu CSU Craiova.

Fundasul stanga al botosanenilor inca spera ca echipa poate prinde Play-Off-ul, mai ales daca va castiga cu Dinamo.

"Sper sa repetam evolutia de la meciul tur si de la ultimul meci din campionat si sa castigam cele trei puncte. Pe mine personal ma intereseaza ca echipa sa castige si daca se va intampla ca pe plan personal sa fie o surpriza (n.red. adica sa marcheze gol), atunci voi fi si mai multumit. Important e sa castigam cele trei puncte si usor, usor, sa ne apropiem de aceasta lupta de accedere in Play-Off. Nu stiu daca e neaparat mai slaba, dar au pierdut jucatori exponentiali pentru jocul lor, cred ca si atmosfera in vestiar a avut de suferit si intr-adevar jocul nu mai este ca cel din tur. Eu sunt jucator la Botosani si nu ma intereaza asta. Nu conteaza cu cine tin eu. Este o vorba in Romania: maioul e mai aproape de piele decat camasa si prefer sa-mi fie cald. Eu sincer cred in Play-Off. De la inceputul pregatirii, cu totii am vorbit in vestiar, chiar daca avem a treia sau a patra sansa, pentru ca mai sunt CFR, Dinamo, Astra si noi. Voi crede atat timp cat sunt sanse matematice", a spus Nicolae Musat.

 

Spune-ne opinia ta