Nicolae Muşat: În stadiul în care suntem acum şi pe poziţia în care ne aflăm, cred că ar fi un eşec să ratăm play-off

Unul dintre cei mai experimentaţi jucători ai FC Botoşani susţine că ar fi un eşec dacă în acest campionat echipa nu ar accede în play-off. 

Nicolae Muşat: În stadiul în care suntem acum şi pe poziţia în care ne aflăm, cred că ar fi un eşec să ratăm play-off

Nicolae Muşat a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că meciul de vineri, cu ACS Poli Timişoara, este important, iar avantajul echipei sale este că depinde doar de propriile rezultate în lupta pentru play-off.

Calculele făcute de jucători arată că în următoarele patru partide ar fi suficient să acumuleze cel puţin şase puncte şi apoi meciul cu Astra este decisiv. 

„Ne dorim un rezultat pozitiv la Timişoara. Avantajul nostru mare în această luptă de accedere în play-off este că depindem numai de evoluţia noastră. Clubul din Timişoara este schimbat faţă de anii trecuţi, are un lot varos şi orice absenţă va fi suplinită cu brio. Din partea noastră nu ar trebui să fie o presiune, trebuie să ne bucurăm de fotbal, de prezenţa noastră pe terenul de fotbal şi să scoatem maximum din orice partidă. În stadiul în care suntem acum şi pe poziţia în care ne aflăm, cred că ar fi un eşec să ratăm play-off. Cred că în următoarele patru partide ne-ar trebui 6-7 puncte până la meciul cu Astra, când va fi meciul decisiv. Sunt destul de multe echipe care pot emite pretenţii de play-off. Sunt sigur că totul se va juca până la ultima etapă, până în ultimul minut”, a declarat Nicolae Muşat. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un matematician celebru desființează munca de doi ani a președintelui. "Am cam râs de chestia asta, pentru că înseamnă puțină neseriozitate"

astăzi, 16:02
124

Radu Gologan, profesor la Universitatea Politehnica din București, coordonatorul olimpicilor la Matematică și președinte al Societății de Științe Matematice din România susține că rapo...

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni: Temperaturi mai ridicate decât în mod normal, ploaie și lapoviță

astăzi, 15:21
152

Valorile termice diurne vor rămâne, în general, peste normele climatologice ale perioadei, iar la nivel de precipitaţii probabilitatea de producere a acestora - mai ales sub formă de ploaie şi l...

Important pentru botoșăneni: Un nou serviciu destinat cetăţenilor!

astăzi, 14:36
238

Din dorinţa de a oferi servicii publice de calitate, în beneficiul cetăţeanului român, Direcţia Generală de Paşapoarte a dezvoltat o aplicaţie prin care oferă posibilitatea cetăţ...