Nebunie de meci in Cehia! Ngadeu a intrat in minutul 51 si a marcat trei goluri! Fulop a inscris si el in Ungaria! VIDEO
SPORT

Fostii jucatori de la FC Botosani sunt pe val la actualele echipe de club. Ngadeu, Fulop, Astafei, Martinus sau Cabrera se simt excelent in campionatele unde evolueaza.

Nebunie de meci in Cehia! Ngadeu a intrat in minutul 51 si a marcat trei goluri! Fulop a inscris si el in Ungaria! VIDEO

Revenit de la Cupa Africii, acolo unde a castiga trofeul cu nationala Camerunului, Michael Ngadeu a fost suspendat in primul meci din campionat al celor de la Slavia Praga. Sambata dupa-amiaza, "Misu" a fost rezerva in partida Slaviei cu cei de la Pribam, ultima clasata in campionat. A intrat insa in minutul 51 al meciului si a reusit primul hatrick. Dupa doar 4 minute, Misu a punctat pentru 4-0, cu o lovitura de cap, in urma unui corner, exact asa cum reusea la FC Botosani. 

In minutul 73, Ngadeu a primit mingea la aproximativ 18 metri de poarta adversa, a preluat si a sutat la coltul lung, reusind sa duca scorul la 6-1. Peste doar 5 minute, fostul capitan al botosanenilora punctat din nou, pentru 7-1, de aceasta data dintr-o lovitura de la 11 m. In final, Slavia Praga a castigat meciul cu 8-1.



Intr-un alt meci, in Ungaria, echipa lui Istvan Fulop, Diósgyőri VTK, a pierdut pe teren propriu cu scorul de 2-3, in fata celor de la MTK Budapesta, insa gazdele au condus la pauza cu scorul de 2-1. Era 1-1, iar Istvan Fulop a reusit sa marcheze primul gol pentru unguri si sa-si duca echipa in avantaj.

Astafei se simte excelent in Malaezia. In primele 6 meciuri din campionat, Victoras Astafei a fost titular in patru meciuri pentru Selangor FA, iar intr-un alt joc a intrat in repriza a doua. Doua goluri a marcat Astafei in cele cinci meciuri.



Astafei se dueleaza in Malaezia cu Gonzalo Cabrera. Fostul mijlocas al FC Botosani a ajuns la Johor, echipa aflata pe locul 5. In patru meciuri jucate, Cabrera a marcat deja un gol pentru noua sa echipa.
 


Si Quenten Martinus se simte bine in Japonia. Si-a prelungit contractul cu Yokohama si sambata a debutat in noul sezon, Yokohama reusind sa invinga cu scorul de 3-2 pe Urawa, golurile victoriei fiind marcate in minutule 86 si 90+2. In acest meci, Martinus a fost titular si a jucat tot meciul. 

 




 

 

Spune-ne opinia ta