Nanu a fost demis de la Petrolul

Nanu a fost demis de la Petrolul

 Zvonurile privind schimbarea bancii tehnice la SC FC Petrolul Ploiesti s-au concretizat joi prin rezilierea contractului dintre divizionara secunda si tehnicianul Stefan Nanu.  

Chiar de Sfântul Stefan, "Fane" Nanu a fost chemat la sediul din Ploiesti al clubului, pentru a i se rezilia întelegerea valabila pâna în vara! Asta, desi, conducerea echipei anuntase, prin vocea directorului Eduard Alexandru, ca "nu se pune problema plecarii", chiar cu câteva saptamâni în urma!

Alaturi de Nanu va pleca si secundul Iulian Mihaila, cei doi predând ieri si cheile apartamentului închiriat de club. La plecarea de la Petrolul, Nanu a declarat: "Sincer va spun ca, daca de la Câmpina am plecat cu lacrimi în ochi, la plecarea de la Petrolul nu simt acelasi lucru. Eu am spus ca trebuie facuta o remaniere serioasa a lotului, daca se vrea crearea unui grup competitiv, capabil de promovare si probabil, am deranjat pe multi, care sunt sub nivelul dorit de mine. Nu vreau sa comentez acum mai mult, dar stiu sigur ca sunt jucatori care au uneltit la debarcarea mea..."

 

Plus 1 la adevar

Stefan Nanu este al doilea antrenor al Petrolului demis în acest sezon, dupa Octavian Grigore! Mandatul sau pe banca divizionarei secunde, unul ce bate un record, în sens negativ, pentru ca a durat doar cinci etape, nu a fost deloc unul dezastruos, ca rezultate. Asta pentru ca la venirea sa, echipa avea "zero, la adevar", iar dupa cele cinci meciuri, echipa este pe plus 1, obtinând sapte puncte. 

"Eu nu am ce sa-mi reprosez, deoarece am luat echipa înainte de cele mai dificile partide din tur, cu Brasovul, Botosaniul si Sportul. Nu am avut decât un atacant, pe Mutiu, reactivat de mine, de la echipa a doua, nu am fost deloc ajutat si au mai fost multe alte probleme. Asta e viata, nu îmi pare rau decât ca m-am încurcat aici, când eu aveam si o alta varianta, din seria a II-a, în care sigur aveam mai mult de câstigat, din toate punctele de vedere. Am lucrat cu oameni care se jurau în fata mea una si ei faceau alta" - este concluzia olteanului dupa mandatul la ocupanta locului opt în Liga a II-a. 

Gabi Stan favorit

Demiterea lui Nanu, care va ramâne în istoria Petrolului drept "singurul antrenor ce nu a apucat sa-l întâlneasca pe Liviu Luca", lasa sa se înteleaga ca SC FC-ul are deja un înlocuitor pentru "Pitic". Printre numele vehiculate este cel al lui Gabi Stan, o alta varianta de luat în seama pentru conducere fiind, desigur, reputatul Camil Oprisan, cel ce are avantajul ca stie foarte bine lotul de jucatori. Secunzii lui Oprisan ar putea fi Florin Pârvu, care probabil va fi mai inspirat ca tehnician, decât ca jucator activ si Nicolae Nuta, cel ce a obtinut trofeul "Cupa Mos Craciun"!

Petrolul are si varianta numirii unui antrenor strain, surse din cadrul clubului confirmând o astfel de varianta. www.prosport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
60

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţiţi Mc. Marcu, Episcopul Aretuselor, şi Chiril diaconul

astăzi, 06:54
11

Sfântul Marcu (sec. 4) s-a născut în zilele împăratului Constantin cel Mare (306-337), cel care a oprit prigoanele împotriva creştinilor, dând deplină libertate Biser...

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
162

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...