Mutu, Stancioiu si Muresan vor fi antrenorii ASA-ului in meciul cu FC Botosani

Mutu, Stancioiu si Muresan vor fi antrenorii ASA-ului in meciul cu FC Botosani
Aventura lui Petre Grigoraș la Târgu Mureș s-a isprăvit după numai două partide. Dar nu eșecurile în sine au cântărit decisiv, 0-1 cu Pandurii și 0-1 la Cluj cu CFR, cât relația dificilă cu starurile echipei, în principal cu Adrian Mutu și Eduard Stăncioiu!

Ieri dimineață, șefii lui ASA, în frunte cu viceprimarul Claudiu Maior, i-au băgat în ședință pe jucători și i-au întrebat ce se întâmplă de sunt la un pas să rateze play-off-ul.

Conform unor surse GSP, liderii vestiarului au pus forma fizică proastă pe seama antrenamentelor prea dure efectuate în Antalya, iar finalul discuțiilor a fost clar: "Ori noi, ori Grigoraș!".
Aceleași surse GSP susțin că la începutul săptămânii trecute a avut loc un schimb dur de cuvinte între Grig și Mutu. Supărat că la un joc-școală a fost inclus în echipa rezervelor, "Briliantul" a reacționat extrem de nervos: "Da' ce, am venit să fiu sparring-partner?! Îmi bag p..a, nu mai am ce căuta aici!".

Antrenorului i-a cerut să se potolească, apoi a urmat un duel verbal imposibil de reprodus.

Supărarea lui Adi pe Grigoraș e mai veche. Mai exact, de când a aflat că "principalul" s-ar fi opus transferului atacantului de 37 de ani, pe motiv că este supraponderal și că nu poate ajuta o formație și așa îmbătrânită și uzată.

În partida decisivă cu FC Botoșani, de sâmbătă, rolul de antrenor la ASA va fi jucat de tripleta Stăncioiu, Mureșan, Mutu! În acte va fi trecut tehnicianul de portari, Carol Fekete, întrucât acesta deține licența PRO.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu și pe Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

astăzi, 07:00
2

Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu era iudeu din Ierusalim şi a fost unul din cei 70 de ucenici ai Domnului şi nepotul Apostolului Barnaba.La început, a fost ucenic al Sfânt...

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
93

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
100

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...