Mutu a scapat! Juventus si Livorno, ruinate financiar de FIFA din cauza romanului

Mutu a scapat! Juventus si Livorno, ruinate financiar de FIFA din cauza romanului
FIFA a anuntat verdictul in cazul sesizarii pe care clubul Chelsea Londra a facut-o dupa ce Adrian Mutu a fost dat afara pentru consum de droguri.

Gazzetta dello Sport, citat de ziare.com, anunta ca FIFA a obligat cluburile Juventus Torino si Livorno sa plateasca despagubiri in valoare de 17,7 milioane de euro catre Chelsea, pentru ca l-au transferat pe Mutu imediat dupa scandalul "Cocaina".

Jurnalistii italieni sustin ca suma poate creste pana la 21 de milioane de euro. Juventus si Livorno au la dispozitie 21 de zile pentru a ataca decizia la TAS.

In prima faza, sanctiunea a fost dictata impotriva atacantului roman, dar FIFA a revenit asupra deciziei si a penalizat cluburile din Italia.

Adrian Mutu a fost transferat de Juventus Torino in 2005, imediat dupa ce suspendarea din cazul Cocaina a expirat. In prima faza, Mutu a fost legitimat la Livorno, de unde Juventus l-a transferat. Chelsea obtinuse o victorie intr-un tribunal din Florida, care confirmase amenda de 17,7 milioane de euro pentru Adrian Mutu.

Adrian Mutu a fost dat afara de la Chelsea in 28 octombrie 2004, pentru consum de droguri. Londonezii au reziliat unilateral contractul, iar Mutu a fost suspendat timp de 6 luni din toate competitiile sportive.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
19

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
34

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...

Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

astăzi, 10:51
87

Tribunalul Botoșani înștiințează candidații care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, dar și pentru consilieri...