Mutu a scapat! Juventus si Livorno, ruinate financiar de FIFA din cauza romanului

Mutu a scapat! Juventus si Livorno, ruinate financiar de FIFA din cauza romanului
FIFA a anuntat verdictul in cazul sesizarii pe care clubul Chelsea Londra a facut-o dupa ce Adrian Mutu a fost dat afara pentru consum de droguri.

Gazzetta dello Sport, citat de ziare.com, anunta ca FIFA a obligat cluburile Juventus Torino si Livorno sa plateasca despagubiri in valoare de 17,7 milioane de euro catre Chelsea, pentru ca l-au transferat pe Mutu imediat dupa scandalul "Cocaina".

Jurnalistii italieni sustin ca suma poate creste pana la 21 de milioane de euro. Juventus si Livorno au la dispozitie 21 de zile pentru a ataca decizia la TAS.

In prima faza, sanctiunea a fost dictata impotriva atacantului roman, dar FIFA a revenit asupra deciziei si a penalizat cluburile din Italia.

Adrian Mutu a fost transferat de Juventus Torino in 2005, imediat dupa ce suspendarea din cazul Cocaina a expirat. In prima faza, Mutu a fost legitimat la Livorno, de unde Juventus l-a transferat. Chelsea obtinuse o victorie intr-un tribunal din Florida, care confirmase amenda de 17,7 milioane de euro pentru Adrian Mutu.

Adrian Mutu a fost dat afara de la Chelsea in 28 octombrie 2004, pentru consum de droguri. Londonezii au reziliat unilateral contractul, iar Mutu a fost suspendat timp de 6 luni din toate competitiile sportive.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A încercat să se opereze singur folosind... flexul!

astăzi, 07:03
570

O plagă accidentală în zona gâtului, aceasta a fost prima constatare a medicilor în momentul în care au văzut care este starea bătrânului. Însă nu mică le-a f...

Cetățenii au crezut că e beat, însă medicii au chemat poliția când l-au căutat în buzunare!

Luni, 16 Iulie 2018
1182

Cetățenii din zona Primăverii, din municipiul Botoșani, au sunat la 112 după ce l-au observat pe tânărul de 25 de ani manifestând o stare aproape de leșin.Dacă inițial au crez...

Cadre medicale chemate pentru bicicliști răniți în accidente rutiere!

Luni, 16 Iulie 2018
213

Tot mai dese sunt incidentele în care sunt implicați bicicliștii, de multe ori cu consecințe grave, fapt care dovedește că persoanele care folosesc acest mijloc pentru deplasare nu conștie...