Mutu a scapat! Juventus si Livorno, ruinate financiar de FIFA din cauza romanului

Mutu a scapat! Juventus si Livorno, ruinate financiar de FIFA din cauza romanului
FIFA a anuntat verdictul in cazul sesizarii pe care clubul Chelsea Londra a facut-o dupa ce Adrian Mutu a fost dat afara pentru consum de droguri.

Gazzetta dello Sport, citat de ziare.com, anunta ca FIFA a obligat cluburile Juventus Torino si Livorno sa plateasca despagubiri in valoare de 17,7 milioane de euro catre Chelsea, pentru ca l-au transferat pe Mutu imediat dupa scandalul "Cocaina".

Jurnalistii italieni sustin ca suma poate creste pana la 21 de milioane de euro. Juventus si Livorno au la dispozitie 21 de zile pentru a ataca decizia la TAS.

In prima faza, sanctiunea a fost dictata impotriva atacantului roman, dar FIFA a revenit asupra deciziei si a penalizat cluburile din Italia.

Adrian Mutu a fost transferat de Juventus Torino in 2005, imediat dupa ce suspendarea din cazul Cocaina a expirat. In prima faza, Mutu a fost legitimat la Livorno, de unde Juventus l-a transferat. Chelsea obtinuse o victorie intr-un tribunal din Florida, care confirmase amenda de 17,7 milioane de euro pentru Adrian Mutu.

Adrian Mutu a fost dat afara de la Chelsea in 28 octombrie 2004, pentru consum de droguri. Londonezii au reziliat unilateral contractul, iar Mutu a fost suspendat timp de 6 luni din toate competitiile sportive.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident pe Împărat Traian! Un botoşănean a ajuns la spital!

Vineri, 22 Septembrie 2017
2175

Bărbatul de 51 de ani tocmai traversa strada Împărat Traian, undeva în zona dispensarelor medicale, când un Opel Astra, condus de un bărbat de 43 de ani din Mileanca, l-a surprins...

Efective sporite de jandarmi la manifestările din weekend și la protestul din Piața Revoluției

Vineri, 22 Septembrie 2017
799

La misiunile de asigurare a ordinii şi siguranţei la manifestările publice, precum Festivalul Mărului din localitatea Băiceni, meciurile de fotbal de la Săveni, Dorohoi şi Darabani şi la patru...

Pentru părinții și adolescenții din Botoșani: Ateliere interactive "Mesajele mediatice din mintea noastră"

Vineri, 22 Septembrie 2017
507

Sâmbătă, 23 septembrie, părinții și adolescenții din Botoșani sunt invitați să participe la atelierele interactive "Mesajele mediatice din mintea noastră", susținute de Dan ...