Mutare neasteptata in Liga 1: Cine va transmite meciurile din urmatoarele trei sezoane

Mutare neasteptata in Liga 1: Cine va transmite meciurile din urmatoarele trei sezoane
 Licitatia pentru vanzarea drepturilor de televizare din Liga 1 pentru urmatoarele trei sezoane este pe cale sa produca o adevarata surpriza pe piata media din Romania.

Dumitru Dragomir este scos din impasul in care se afla dupa ce RCS-RDS si Dolce TV nu si-au mai manifestat intentia de a licita la pragul stabilit in urmatorii trei ani, informeaza Economica.

Sursa citata sustine ca drepturile TV ale Ligii 1 vor fi cumparate de Orange Romania, cel mai mare operator de comunicatii mobile de pe piata locala.

Un prim pas va fi facut prin achizitia pe care Orange o va oficializa in scurt timp. Compania de comunicatii va achizitiona postul de televiziune GspTV si platforma Antena Play, pe care va transmite meciurile.

Orange a lansat recent un serviciu de televiziune si, cu ajutorul meciurilor din Liga 1, spera sa isi sporeasca numarul abonatilor considerabil.

Ideea a fost pusa in practica si de RCS-RDS, iar in ultimii ani numarul abonatilor a crescut cu 25%.

Dumitru Dragomir dezvaluia recent ca RCS-RDS si Dolce au pus la punct un pact in urma caruia mai ofereau doar 50 de milioane de euro pentru a cumpara drepturile TV din urmatorii trei ani.

Seful LPF a anuntat ca va demisiona daca nu va obtine cel putin 100 de milioane de euro.

Licitatia pentru vanzarea drepturilor TV din Liga 1 va avea loc in primavara anului urmator.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

astăzi, 21:18
83

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

astăzi, 21:07
53

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
202

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...