Morutan: "Plecam cu prima sansa, dar o sa fie un meci greu"
SPORT

Olimpiu Morutan a inceput in forta noul sezon al Ligii 1. Tanarul fotbalist si-a castigat tricoul de titular si este pe drumul bun al carierei sale.

Morutan: "Plecam cu prima sansa, dar o sa fie un meci greu"

 

Oli a vorbit despre partida cu Sepsi Sfantu Gheorghe, din etapa a treia a Ligii 1, partida ce va avea loc vineri seara, incepand cu ora 18:30. 

"Plecăm cu prima şansă dar o să fie un meci greu. Ne aşteaptă o partidă cu o echipă foarte bună. Eu spun că putem să câştigăm, dar trebuie să fim foarte serioşi, să începem din primul minut concentrati şi la sfârşit să luăm cele trei puncte", a declarat Olimpiu Morutan.

Cel mai promitator fotbalist din lotul echipei FC Botosani spune ca si-a luat gandul de la FCSB si ca este cu gandul doar la FC Botosani.

"Mi-am luat de mult timp gândul de la FCSB. Sunt la Botoşani şi am meci mâine. Vreau să-mi ajut echipa să câştige şi la final să fim toţi fericiţi. Nu contează dacă marchez eu sau marchează Golofca. Echipa să câştige. Dacă echipa merge foarte bine, eu nu am nici o presiune, dacă rezultatele vin şi eu sunt în teren şi îmi fac treaba cât mai bine, nu am nici o presiune", a mai spus Morutan.

 

Spune-ne opinia ta