MOBILIZARE incredibila la stadion! Valeriu Iftime munceste la deszapezire, alaturi de angajatii DSPSA: "Ne batem joc de fotbal acum" - FOTO VIDEO
SPORT

Oficialii echipei FC Botosani si angajatii Directiei de Servicii Publice, Sport si Agrement, din cadrul Primariei Botosani, muncesc cot la cot pentru a deszapezi Stadionul Municipal.

MOBILIZARE incredibila la stadion! Valeriu Iftime munceste la deszapezire, alaturi de angajatii DSPSA: "Ne batem joc de fotbal acum" - FOTO VIDEO

Reporterul Stiri.Botosani.ro, care a mers la stadion in jurul orei 11:30, l-a surprins pe finantatorul Valeriu Iftime, cu lopata in mana, muncind alaturi de angajatii primariei, pentru a pregati o suprafata de joc cat mai buna pentru partida de diseara cu CSU Craiova.

"Nu ma fotografiati, ca nu de asta am venit aici", a fost prima reactie a oficialului botosanean, care mai apoi a acceptat sa discute despre situatia in care se afla terenul cu doar 6 ore inainte de meci. 

"Indepartam zapada. Acum temperatura nu mai este de -20 si ceva de grade Celsius si se pare ca functioneaza instalatia si tehnica bate natura. E la maximum instalatia, insa nu prea are eficienta la -20 si ceva de grade si cu zapada pe ea. E bine ca macar am facut proba in conditii de frig maxim. In orice caz s-au facut eforturi. Ma gandeam ca pana la urma iarna nu se joaca fotbal. Iarna se da cu sania. Ne batem joc de fotbal si de copiii astia acum. La -10 grade Celsius sa alergi...", a spus Valeriu Iftime.

Meciul FC Botosani - CSU Craiova urmeaza sa inceapa in aceasta seara la ora 18:00, asta in cazul in care arbitrul Marius Avram va da drumul la joc. In caz contrar, meciul se va juca maine, tot la ora 18:00.




















 

 

Spune-ne opinia ta