Mircea Rednic: "Am castigat cu noroc, dar a fost o victorie meritata"

Mircea Rednic: "Am castigat cu noroc, dar a fost o victorie meritata"

   Ionut Tabultoc

La finalul partidei dintre FC Botosani si Petrolul Ploiesti, scor 0-1, antrenorul Mircea Rednic a comparat evoluția propriilor elevi din cele două reprize si a spus că cele trei puncte au fost obținute cu șansă.

"Ne asteptam la un meci foarte greu si a fost un meci foarte greu. Au fost doua reprize distincte: prima a apartinut Botosaniului, iar a doua repriza le-am cerut sa joace ce stiu ei si sa fie mult mai agresivi. Victoria este meritată, mai ales după ce am jucat în repriza a doua. Am început prost meciul si am suferit. Ei au avut două ocazii în startul partidei, am pierdut multe mingi la mijlocul terenului, dar este o victorie meritată, muncită, mai ales după ce am rămas cu un om mai puțin. Sunt trei puncte, am îndeplinit obiectivul numărul doi, acum ne pregătim de meciul cu Steaua. Am câștigat cu noroc, dar acum norocul a fost de partea celor mai buni. Sunt sigur că în meciurile următoare jocul nostru va fi mai consistent, dar acum nu sunt mulțumit.", a spus Mircea Rednic la finalul partidei.

Rednic a comentat si penaty-ul ratat de Gabriel Vasvari: "Imi pare rau pentru el. Chiar este un baiat pe care il apreciez. Leo Grozavu a facut o treaba foarte buna aici".

 

Spune-ne opinia ta