Mircea Rednic este noul antrenor al lui Dinamo!

Mircea Rednic îi ia locul lui Claudiu Niculescu, antrenor demis după doar trei meciuri oficiale pe banca lui Dinamo.

Mircea Rednic este noul antrenor al lui Dinamo!

Dinamo Bucureşti a anunţat oficial numirea lui Mircea Rednic în funcţia de antrenor principal. "Puriul" va fi prezentat într-o conferinţă de presă ce va avea loc luni, de la 15:00, la Săftica.

În contractul pe care l-a semnat cu Dinamo, Rednic a acceptat să fie demis fără nicio pretenţie financiară dacă Dinamo nu va prinde PlayOff-ul la finalul sezonului regular, arata telekomsport.ro.

Campion în tricoul alb-roşu (1984 şi 1990) şi pe banca tehnică a echipei (2007), Mircea Rednic este un nume de legendă pentru istoria clubului, pentru ce înseamnă performanţă în fotbalul dinamovist.

Ca jucător, Mircea Rednic a evoluat aproape opt sezoane consecutive la Dinamo, din vara anului 1983 până în iarna anului 1990, a câştigat campionatul (1983-1984, 1989-1990), Cupa României (1984, 1986, 1990) şi a participat la cele mai importante performanţe în Europa: semifinalele Cupei Campionilor Europeni (1984) şi semifinalele Cupei Cupelor (1990).

Cu Mircea Rednic la conducerea tehnică a echipei, Dinamo a câştigat ultimul titlu de campioană din istoria clubului, în sezonul 2006-2007, fiind la un pas de calificarea în grupele Ligii Campionilor, după cum scrie fcdinamo.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
86

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
225

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
97

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...