Minune pe Municipal: FC Botosani - FC Snagov 1-0!

Minune pe Municipal: FC Botosani - FC Snagov 1-0!
Dupa patru infrangeri consecutive in campionat, FC Botosani a reusit sa invinga sambata pe teren propriu pe FC Snagov, cu scorul 1-0.

Victoria fotbalistilor botosaneni vine la primul meci dupa inlocuirea antrenorului Stefan Apostol cu Cristian Popovici. Singurul gol al partidei a fost inscris in ultimele minute de joc, de Bogdan Ghiceanu.

Meciul de sambata este, astfel, o gura de oxigen pentru jucatorii botosaneni, dar si pentru suporterii echipei, care si-au manifestat in ultimele saptamani dezamagirea fata de calitatea jocului sportivilor de la FC Botosani.

Revenirea lui Cristian Popovici pare sa fie de bun augur, oficialii botosaneni sperand ca antrenorul principal va reusi sa redreseze echipa.

"El cunoaste in mare parte lotul de jucatori si acesta este un avantaj. Campionatul e lung si inca nu este nimic pierdut", a spus Cornes Sfaiter, presedintele FC Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Costel Enache, nervos pe arbitri: Şi arbitrii pot greşi, însă nu ştiu de ce o fac totdeauna împotriva echipei noastre

Duminică, 10 Decembrie 2017
961

Costel Enache a spus că este de părere că fotbalul este un sport supus greşelii atât de jucători cât şi de arbitri, însă nu este de acord ca arbitrii să greşească doar &ici...

Nicolae Dică, după victoria categorică cu FC Botoşani: Am fost pregătiţi din toate punctele de vedere

Duminică, 10 Decembrie 2017
545

Tehnicianul a spus că era o presiune în plus după victoria obţinută de CFR Cluj ce se distanţase la opt puncte înaintea jocului de la Botoşani. "Ne aşteptam să avem u...

O carte homeopatică: "Simt boala ca iubire a lui Hristos"

Duminică, 10 Decembrie 2017
241

Părintele Ioan Cr. Teşu este, pentru mine, un reper, dar şi un sprijin moral, mesajul său, pe atât de fundamental, pe atât de creştinesc, fiind ca în Kali Yuga modernă, "a cărei marcă e di...